Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet ilyen? Egy férfi ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen? Egy férfi ezt írta nekem egy nőről: "velem volt olyan orgazmusa, hogy előttem térdelt, szopott, s közben elélvezett - ez mi? Nem tudom, de nem is értem a puncijához, a szopástól elment. "

Figyelt kérdés

És szerinte ez megtörtént. Szerintem nincs ilyen. Nő vagyok.

De lehet, hogy van, csak én nem tudom elképzelni.

2022. ápr. 6. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig van.
2022. ápr. 6. 13:33
 2/12 A kérdező kommentje:
De mitől, ha nincs mechanikus dörzsölés? Ez a híres "fejben dől el"? Nem kell semmiféle ingerlés, ez a szerelem és kész? Hű.
2022. ápr. 6. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Igen. A hangok, a hatások, s lehet, hogy van mechanikai hatás, pl a saját combjaival préseli a csiklóját.

Volt olyan is, hogy szöveggel izgattam, s közben a combjaival szorította a csiklóját, s elélvezett.

2022. ápr. 6. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
párom egyszer szintén MAJDNEM elsült így. Már ködös az este, nagyon kétes állapotban voltunk, csak annyira emlékszem, hogy olyan intenzíven szopott, hogy meg is lepődtem és emiatt pár perc után le is kellett állítanom, mert robbantam és mint kiderült ő is majdnem elsült, szinte a semmitől. Ezt később mondta el és ő sem értette, egyszerűen csak befeszítette az izmait és nagyon közel került hozzá és ha még bírtam volna pár másodpercig akkor szerinte meg is lett volna... Azóta is bánom, hogy nem sikerült az élményt összehozni.
2022. ápr. 6. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Én már élveztem el szopás közben, 22/l
2022. ápr. 6. 14:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja, hát úgy én is el tudok élvezni, ha összeszorítom a combjaimat, se férfi, se szóbeli izgatás nem kell, ez nekem is megy.
2022. ápr. 6. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is mentem már el így,különösebb fizikai inger nélkül.
2022. ápr. 6. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Pl ha valami olyat álmodok akkor rendes orgazmusra ébredek. Pedig semmi fizikai hatás nem ér.
2022. ápr. 6. 16:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Álmomban (illetve inkább felébredés közben, vagy arra ébredtem) nekem is volt már orgazmus, vagy ahhoz hasonló, de azért nem ugyanaz, mint ha valaki orálisan kielégítene. Meg azt gondoltam, mivel erre ébredtem, biztos megelőzte valami öntudatlan ingerlés, odanyúlás részemről vagy szintén combösszeszorítás.
2022. ápr. 6. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:

azt is nézd, hogy a pasi, aki mondta neked, így emlékszik vissza. Az is lehet, hogy nem látta a kézzel való izgatást, esetleg a vonaglást egy párnán, az összeszorított combokat és hasonlókat, de ha neked is megy a hasonló elélvezés, akkor el tudod képzelni.

Én úgy képzelem, hogy a nő már nagyon nagyon fel volt izgulva, az is lehet, hogy előtte neki oráloztak, vagy másképpen húzták fel, és már nagyon nagyon közel volt, és elkapta a pasit, hogy vissza adja és történt 1 mozdulat, vagy egy illat/hang ami megadta az utolsó lökést (meg persze lehet úgy ült a párnán vagy combjával úgy szorított)

A kérdés, hogy lehetséges-e? Igen, szerintem lehetséges, mert mint írtam, egyszer nálunk is majdnem sikerült. Plusz gyakorlás által én is ritkán képes vagyok arra, hogy elsüljek minden fizikai inger nélkül (megfelelő körülmények között), szóval valszeg egy csaj is képes rá.

4-es voltam

2022. ápr. 8. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!