Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen? Egy férfi ezt írta nekem egy nőről: "velem volt olyan orgazmusa, hogy előttem térdelt, szopott, s közben elélvezett - ez mi? Nem tudom, de nem is értem a puncijához, a szopástól elment. "
És szerinte ez megtörtént. Szerintem nincs ilyen. Nő vagyok.
De lehet, hogy van, csak én nem tudom elképzelni.
Igen. A hangok, a hatások, s lehet, hogy van mechanikai hatás, pl a saját combjaival préseli a csiklóját.
Volt olyan is, hogy szöveggel izgattam, s közben a combjaival szorította a csiklóját, s elélvezett.
azt is nézd, hogy a pasi, aki mondta neked, így emlékszik vissza. Az is lehet, hogy nem látta a kézzel való izgatást, esetleg a vonaglást egy párnán, az összeszorított combokat és hasonlókat, de ha neked is megy a hasonló elélvezés, akkor el tudod képzelni.
Én úgy képzelem, hogy a nő már nagyon nagyon fel volt izgulva, az is lehet, hogy előtte neki oráloztak, vagy másképpen húzták fel, és már nagyon nagyon közel volt, és elkapta a pasit, hogy vissza adja és történt 1 mozdulat, vagy egy illat/hang ami megadta az utolsó lökést (meg persze lehet úgy ült a párnán vagy combjával úgy szorított)
A kérdés, hogy lehetséges-e? Igen, szerintem lehetséges, mert mint írtam, egyszer nálunk is majdnem sikerült. Plusz gyakorlás által én is ritkán képes vagyok arra, hogy elsüljek minden fizikai inger nélkül (megfelelő körülmények között), szóval valszeg egy csaj is képes rá.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!