Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex mellékhatása ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mellékhatása ?

Figyelt kérdés
Lányok,Nők,Feleségek ! Vannak köztetek olyanok,akik hasonló " mellékhatást " tapasztalnak mint én,hogy orális szex után egy-két órával meg kell látogatni a mellékhelységet? ( lenyelem ).30 éves házasok vagyunk,a szex szerencsére rendben,de ez a dolog mindig is végigkísért.Mielőtt férjhez mentem volna, 4 partnerem volt,velük is kivétel nélkül ezt tapasztaltam.Nem zavar a dolog,csak kíváncsi vagyok hogy ezzel mennyire vagyok egyedül.

2022. ápr. 5. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
ha meghajt, akkor miért nyeled le?
2022. ápr. 5. 13:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert szeretem és élvezem .
2022. ápr. 5. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo! Szorulás ellen szopás? Mindig gondoltam, hogy a szex gyogyit, de, hogy igy???
2022. ápr. 5. 13:44
 4/13 kalandvagy1986 ***** válasza:

Bocsi, férfiként válaszolok.

Ezt akartam kérdezni én is, hogy mit okoz, de akkor hasmenést. Fel is fújódsz?

Vannak más ételek, összetevők, amelyeknél észrevettél hasonlót? Éhgyomorra okoz gondot, vagy akkor is ha mondjuk netán ebéd után hódoltok az orálnak?

Szed párod valamit rendszeresen? Vagy maga a sperma összetétele lehet a ludas (bár pl. nem hinném hogy fehérjeallergia, azt másnál is észrevennéd), vagy ha "szennyeződik" valamivel, amire érzékeny a gyomrod, emésztőrendszered...

35F

2022. ápr. 5. 13:48
 5/13 kalandvagy1986 ***** válasza:
100%

#4-es vagyok ismét.

Utólag esett le, hogy hisz írtad több partnered volt és a tünet ugyanaz...

Lehet allergia lesz mégis.

Joghurt, túró, akár tej stb. evése után nincs hasonló?

2022. ápr. 5. 13:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Ételtől nincs ilyen problémám,csakis ilyen fajta örömködés után.
2022. ápr. 5. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemnek ég tőle a gyomra, néha puffasztja is. Szóval mindenkire máshogy hat. Korábbi partnereimnek semmi tünete nem volt, ezért gondolom, hogy ritka.
2022. ápr. 5. 14:28
 8/13 kalandvagy1986 ***** válasza:

De akkor van 1x hasmenés/ orál és ennyi? Utána rendbejön a széklet? Figyelj, akkor tényleg tökéletes fegyver székrekedés ellen... 😅

Bocsi, nem hagyhattam ki.

Párom elején választotta a lenyelést, aztán elmaradt. Igazából szépen csinálja végig, megvárja hogy lenyugodjak és úgy megy kiköpni... Semmit sem veszít az értékéből! Persze érthető az is, ha neked tetszik és izgató így befejezni. 😉

#4-es voltam

2022. ápr. 5. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán előfordulhat. Valamelyik "komponensére" érzékeny a gyomrod, étel-intolerancia. Van aki a laktózra, más a mesterséges édesítőszerekre érzékeny, neked peched van mert az éltető nedűre vagy az.
2022. ápr. 5. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
Férfiként el nem tudom képzelni, hogy szerencsétlen nőknek mi lehet a jó ebben. De még azt a gusztustalanságot le is nyelni? Sajnálnám a nőt komolyan mondom , hogy ilyen dolgot kell megtennie.
2022. ápr. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!