Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki orvosként, ismerve az esetleges mellékhatásokat is szexel análisan?
Figyelt kérdés
Bárhol olvasom, hallom orvosok "hivatalos" véleményét, mindegyikük azt mondja, hogy kerülendő, veszélyes lehet.
Van itt valaki, aki orvosként, egészségügyisként, miután megtanulta az anatómiai dolgokat, érti, hogy milyen veszélyei lehetnek és mégis csinálja? Vagy magában nem is tartja veszélyesnek?
Gondolom, hogy létezik, hiszen van orvos, aki cigizik...
2020. jan. 30. 21:20
1/4 anonim válasza:
Apolo szeretnek lenni megis szeretem analisan
2/4 anonim válasza:
Ápolónő vagyok, és nem erőltetem az anális szexet. Volt már próbálkozás kellő előkészületekkel, de kb 2 centi után abba is lett hagyva. Egyszerűen számomra fájdalmas, kényelmetlen, rossz érzés. Tudom azt is, mik a veszélyei, de nem ez tántorított el a dologtól. Ha egy párnak jól esik, és mindent alaposan felkészítenek előtte, és közben se viszi el a csávót a hév, akkor nagy baj nem lehet.
3/4 anonim válasza:
Bármily meglelő orvosok is szokták csinálni - ésszel! Ez az anális szex kulcsa, na meg a három alapszabály betartása: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
Az hogy kedveli-e valaki az anális szexet vagy sem nem függ attól, hogy milyen diplomája van, vagy épen milyen ágazatban dolgozik.
4/4 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy anális szexről lett prosztatagyulladásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!