Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen mellbimbó jön be?
Figyelt kérdés
Kicsi vagy nagy bimbóudvar, kicsi vagy nagy mellbimbóval?
Félretéve azt, hogy szeretitek-e az illetőt. Most csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi az ami neked a leginkább tetszik?
2022. ápr. 4. 21:47
11/25 anonim válasza:
7. Vagyok megint.
Nem a melleidtől leszel szép vagy csúnya.
12/25 anonim válasza:
Tudom, hogy kanos kisfiúnak tűnhetek, de én tényleg olyan vagyok, hogy mell témában mindent imádok: kicsi tenyérnyi mellek icipici mellbimbókkal, vagy éppen hatalmas nagy természetes lógó mellek, hatalmas nagy bimbókkal, mindet imádom. Illetve látványra a nagy cicik nagy bimbóval jobban tetszenek, de ha egy olyan lánnyal vagyok együtt, akinek picike bimbói vannak, de nagyon látványosan élvezi ha a mellét izgatom, az mindennél jobb és izgatóbb élmény.
13/25 anonim válasza:
#12 ezzel vagyunk így egy páran, de most arra volt kíváncsi a kérdező, melyik tetszik a legeslegjobban.
14/25 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak hagyja a csaj hogy szophassam egész éjjel
15/25 anonim válasza:
Igaz én Nő vagyok de az exem odáig volt a mellemért pedig nem tartom a sajátomat a legszebbnek, nagyok a bimbóudvaraim de ő ígyis szeretett ahogy vagyok.
17/25 anonim válasza:
Pici bimbó pici udvar pici cicivel :)
18/25 Noren1989 válasza:
Ugyanaz, mint #17nek. Azért a cici perszr lehet àtlagméretű is. Lényeg, h kerekedjen, merevedjen 😅
19/25 dregor válasza:
Az, amelyikkel engednek játszani. :D
20/25 anonim válasza:
"#12 ezzel vagyunk így egy páran, de most arra volt kíváncsi a kérdező, melyik tetszik a legeslegjobban."
Jogos. Ha úgy nézem, akkor kb ez az álom számomra, mellméretben és bimbókban is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!