Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgycsővibrátor használata fájdalmas? Bedugtam a lázmérő vékonnyabb végét és kellemetlen volt! Hogy csináljam hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 11:24
1/11 anonim válasza:
Szerinted a hugycsoved erre való? :D
Megsúgom, hogy nem, ne kinozd magadat ilyenekkel
2/11 anonim válasza:
Miért csinálod, ha fáj és kellemetlen? Egyetértek az elsővel.
3/11 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy csinálod. Lázmérővel és üveggel általában semmiképp. Írj privit, segítek.
4/11 anonim válasza:
Nagyon hülye gondolat a húgycsővel szórakozni. Teljesen mindegy, hogy mivel, és hogyan csinálod, ez nem játék. Sehogyan ne csináld.
5/11 anonim válasza:
Nekem is húgycsőtágítás fétisem van, ha érdekel szívesen segítek:)
6/11 anonim válasza:
Srácok akkor még most szólok mielőtt egy igen kellemes fertőzést összeszedtek, hogy könyörgöm lássátok már be, hogy ez a legkevésbé se erre való
Simán feljut a fertőzés húgyhólyagba is aztán majd a seggetekbe dugják a lázmérőt a kórházban :D szerintem nem fog tetszeni de hát ti farkatok
7/11 anonim válasza:
És ezek holnap szavazni mehetnek. :(
8/11 anonim válasza:
6 az ánusz sem arra való elvileg, hogy oda befelé menjen valami
Ehhez is ugyan úgy gyártanak eszközöket, nem is kevés félét
9/11 anonim válasza:
Dugd be a hőmèrőt, aztán üss rá egy kalapáccsal.
10/11 anonim válasza:
De miért akarod csinálni, ha fáj? Tudod, a fájdalom azt jelzi, hogy ne csináld. Erre alkotta meg a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!