Hogyan kell helyesen végbélben hőmérsékletet mérni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az eredményből 0,5 fok levonandó.
De meddig kell a lázmérőt betolni?
Csak a legvégén a szürke részt? Azért kérdezem, mert amikor 1-2 miliméterrel, és nem többel bentebb toltam neki, azonnal többet is mutatott egy-kèt tizeddel.
Először lefertotlenited a lázmérőt, utána kevés popsikremmel bekened.
Én úgy tudom csak a szürke részt szabad betolni.
Figyelni kell arra is hogy a baba nem ficankolja ki magából. Nekünk egyszer kipukizta...:)
2022. márc. 30. 16:18
2/13 anonim válasza:
Fùj, ne dugdoss semmit a gyerek fenekèbe... Simàn meg lehet mèrni a hóna alatt is pici babanak is. Odarakod, ès az öledben fogod, mìg kèsz nem lesz.
2022. márc. 30. 16:30
3/13 anonim válasza:
2! Az nem pontos tizedre. Márpedig egy picinél az is fontos!!
2022. márc. 30. 16:34
4/13 anonim válasza:
Gondold magad a helyebe... neked hogy esne ha valamit dugdosnanak beled ? O pont ugyanolyan ember, erzesekkel, es fajdalommal.
Nem a 70 es 80'as evekben vagyunk mar , vegyel fulhomerot.
2022. márc. 30. 16:34
5/13 anonim válasza:
3-as, nem , rohadtul nem fontos. Olvass egy kis Novak Hunort, aki Nyugati elveket kovet, nem maradt le a 80'as evekbeli balkannal.
2022. márc. 30. 16:35
6/13 anonim válasza:
Fájdalom? Egyáltalán nem fáj neki. Kb 4 mm amit be kell dugni neki. És síkositani is szokás. Ráadásul a mai lázmérőkkel 10 MP alatt mérhető, 10-20evvel ezelőtt a higanyosat volt hogy 10 percig kellett tartani...és attol se lett senki lelkkserult.
2022. márc. 30. 16:45
7/13 anonim válasza:
Na, akkor este dugd be magadnak, aztan gyere mond meg milyen volt.
2022. márc. 30. 16:52
8/13 A kérdező kommentje:
Hónalj alatt kb mindig 35 fokot mutat. A digitális meg annyiszor mást, ahányszor mérem. Fülhőmérő egészen kicsi babánál nem használható még.
2022. márc. 30. 17:10
9/13 anonim válasza:
1-es nek teljesen igaza van nyugodtan használd ugy. Mi is ugy használjuk. Teljesen biztonságos nem faj Neki
2022. márc. 30. 17:14
10/13 anonim válasza:
Aki nem meri megmérni végbélben a gyereknek,szerintem azzal az emberrel valami nincs rendben.
Lehet vitatkozni, nekem ez a véleményem.
Valami mást lát bele, mint ami. És ez beteges.
Annak a babának mindegy,hol mérik. A világát nem tudja még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!