Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó lányoknak is a BMW tetszik, illetve taszítja őket?
Elarulom semmi koze hozza.
En is inkabb visszahuzodo vagyok, de nekem is tetszenek a BMW-k, nem ertem az izles hogy jon ehhez. Ettol fuggetlenul nyilvan nem alapfeltetel, hogy legyen a palinak BMW-je, nekem sincsen :'D
Hogyne érdekli őket. Akinek van pénze előnyben van egy trogerral szemben
Inkább laknanak villában mint egy szobás szar panelban. Inkább lamboban ülnek mint lepukksnt Suzuki al. Inkább Károly borssal jönnek össze mint egy gizda pancserrek
24
Testépítő bajnok
A normális nők lesz.rják milyen kocsid van és csak egy s.ggfejnek tartják aki a pénzével villog. Annál többre értékelik a személyiséget, kisugárzást, stílust, udvariasságot, ha valaki normális (persze azért legyen csipetnyit tökös).
Ami meg a BMW-t illeti a #7-esnek van igaza. A golddiggerek jobban tudják egy-egy autó, vagy karóra árát mint maguk a kereskedők 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!