Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek hány éves korig számít fiatalnak egy nő?
Szerintem mint ahogyan írtam is, semmi köze az érettségnek a korhoz. Szóval a kérdésed inkább arra utalna, hogy 28 évesen öregnek számítasz-e?! :D Szerény véleményem szerint erre a kérdésedre válaszolva sem az életkorod a mérvadó. Ha úgymond a legmérvadóbb tulajdonságot vennénk figyelembe, az a kinézeted, de még csak teljes alakos fotót sem láttam rólad, hogy tudjak őszinte véleményt írni. Általában direkt bókolni akar sok férfi, és ezért mond fiatalabbnak. Viszont a kinézeted alapján tényleg igaz is lehet, hogy csak huszonpár évesnek nézel ki. Ami a másik mérvadó az pedig hozzá a gondolkodásod, viselkedésed, mennyire fiatalos. Amit te írsz, hogy 25 éves korában már öreg a nő, ezt az életkort csakis családalapítás szempontjából vizsgálnám. Szerintem a legtöbb normális férfi egy huszonéves nőt szeretne feleségül venni, vagy legalábbis abban a korában párt alkotni vele, s később megkérni, aki még nem volt férjnél, nincs gyereke, és remélhetőleg még nem volt túl sok férfivel intimitásban sem, nem hogy szexualitásban része.
9-es voltam, 31 F
Hát nem akarok veled vitatkozni de az ilyen millióból az egy csaj.
Látszik a kor, inkább az van hogy vannak 20 évesek is akik nagyon le vannak strapálva ezért nem Egyértelmű.
14: Igen, igazad van:)
15: Nekem nem ez a tapasztalatom, hanem pont az ellenkezője, úgyhogy szerintem hiába is vitatkoznánk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!