Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz a nőkből lezbikus?

Biztosan nem az iskolákban próbálnak "téríteni" mint ahogy a kedves kormányunk ezt előadja :D
Mint ahogy írták előttem, így születnek.

Senki sem születik sem leszbikusnak, sem melegnek... ezt azok szeretik hangoztatni akik még nem fogadták el teljesen saját magukat.
Pontozz le nyugodtan, de inkább gondold át amit leírtam.

4#: Ha senki nem születik annak, akkor valaminek ki kellene váltania, de nem így van. Így születnek, csak sokan nem tudják vagy nem akarják elfogadni.
Azért a kettő nem ugyan az.

#5 az egypetéjű ikrek genetikai állománya 100%-ban ugyanaz, mégis több esetet dokumentáltak ahol az egypetéjű ikerpár egyik tagja meleg, a másik meg teljesen heteró.
S jól látod valaminek - pontosabban környezeti hatások, ingerek sokasága - "váltja" ki, van hatással a szexuális preferenciákra.

7#: Azért ez érdekes, lehet benne valami, nem vitatom, de...
Erre van egy személyes példám. 14 évig voltam házas, gyerekek...stb.
A feleségem állandóan megcsalt, össze vissza csapongott úgy, hogy az én szexuális étvágyam és kultúrám sokkal nagyobb volt az övénél.
Egyszerűen nem tudta megmagyarázni miért csinálja. 40 évesen "Véletlen" összegabalyodott egy nővel, évek óta boldogan élnek együtt.
Soha nem volt előtte nővel, soha el nem tudta volna képzelni, hogy nővel legyen.
Szóval simán lehet erősen rejtett is azoknál a bizonyos ikerpároknál.

Én inkább azt mondanám hogy környezeti tényezők váltják ki ezt. Túl sok ez vagy az, vagy éppen túl kevés.
Meta pl jobban otthon van ebben a témában, érdemes lenne őt kérdezni, mert jobban belelát dolgokba.

Ez egy jó kérdés a választ senki nem tudja.
Akik azzal jönnek hogy genetika, meg hogy így születnek azok pont azt az ideológiát támogatják (akaratlanul) hogy a homoszexualitas mértéke a minimumra csökkenthető bizonyos emberek kizárásával (lásd nácik). Plusz ideológiailag azért sem a legjobb mert ezzel azt erősíted hogy az emberek között születésük től fogva vannak különbségek ami egy kicsit szembe megy azzal q nézettel hogy minden ember egyenlő. Na persze egyenlő ha a szexualitást úgy fogod fel mint a hajszint nem pedig egy elítélendő dolognak. Csak az a gond hogy minden fajnak alapvető célja a fajfenntartás, így egyértelmű hogy valami hiba csúszott a melegeknel a rendszerben. Nem hiszem hogy ez genetikai, sokkal inkább tippelnek környezeti hatásokra.
Bocs hogy kicsit szélsőségesre sikerült, amúgy semmi bajom a melegekkel csak nem szeretem ha a génekre fogják mert úgy gondolnom hogy ez nem állja mega helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!