Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mire gondoltok, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mire gondoltok, amikor meglátjátok a nektek tetsző lányt egy full dögös szerelésben?

Figyelt kérdés

2022. márc. 30. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Arra hogy megkkumám. Csak most jobban.

29/F

2022. márc. 30. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aki tetszik arról tudom hogy szép akkor is amikor szakadt rongyokban van.
2022. márc. 30. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát hogy mondjam/írjam. Ha meglátom akkor nyilván fantázia dolga, de rá gondolva ki is verem
2022. márc. 30. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan fáj. Jelenleg is van egy ilyen kolléganőm, nagyon cuki, kedves, és mellette iszonyú jó teste van. Eszméletlenül tetszik, kicsit szerelmes is vagyok belé. Ráadásul váltogatja az öltözetét naponta, néha nagyon visszafogott, máskor meg nagyon szexi feszes nadrágban van, minden lényeget kiemelő felsőben. Na de a lényeg, hogy nagyon komoly kapcsolata van, és esélyem sincs még csak próbálkozni sem nála. Pedig nagyon jól kijövünk. Szar.
2022. márc. 30. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy "Aztak*rva... ", és onnantól le van fagyva az agyam. Persze csak akkor vált ki belőlem ilyen reakciót, ha szeretem is.
2022. márc. 30. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Amit előtte is gondoltam róla, hogy de meg... hát azt 😅 Nem az jut eszembe vajon hogy főzheti a töltött káposztát 😅
2022. márc. 30. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Videó jobb alsó sarok teljes képernyő, és reccs.
2022. márc. 30. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Kívánnám, hogy dominánsan viselkedjen velem.
2022. márc. 30. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Kinyalnám, mint a lecsós lábast
2022. márc. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!