Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Furanak tartanatok ezt szex kozben?
Figyelt kérdés
Ha egy lany azt mondja kozben hogy 'szeretlek'? Furanak vagy nyalasnak tartanatok?2022. márc. 30. 21:31
1/8 anonim válasza:
Egyiknek sem, szeretem ezt hallani
2/8 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha viszont ezt érezném a lány iránt.
3/8 anonim válasza:
Fúj... Olyannal szexelni, aki szeret...
4/8 anonim válasza:
Nem szeretem sem a narrációt qmit a párom csinál. A ne hagyd abba, még , stb.
Sem az ilyet, mert akkor úgy tűnik mint ha csak akkor szeretne ha jól megdugom.
5/8 anonim válasza:
Férfiként majdnem minden csajnak akivel dugtam, mondtam már az izgalom hevében, hogy szeretem. Olyankor tényleg úgy gondolom.
6/8 anonim válasza:
Attól függ kitől hallom... ha a páromtól akkor örülök neki és a legszebb szó a világon. Ha nem a párom és azt beszéltük meg hogy nem is lesz semmi komolyabb hát akkor inkább megrémít és jelzi, ideje hátrébblépni pár lépést a jövőben.
7/8 anonim válasza:
Nem fura, ellenben jobban szeretem ha nonverbális módon érezteti velem a partner.
8/8 anonim válasza:
Számomra jó érzés lenne, főleg ha még valami más izgató dolgot is mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!