Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pussy Hunterek! Mennyi csajjal szexeltek egy hónapban, és hányszor?
Figyelt kérdés
Mekkora van nektek? Kort is írjatok!2022. márc. 30. 16:06
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Nem számolom a csajokat, de most már nagyon sok van, két hely ahol a barátnőimet megismerem:
- társkereső oldalak, 4-5 randi után szinte biztos a szex,
- nyáron a gyerekkel vagy terhesen otthon lévő anyukák.
Nem a farok méret kell ide (nekem egyébként 14cm, 4,5 - 5cm vastag), hanem jól kinéző, megnyerő, jó módú férfi, ha ezek megvannak, számolatlan nőd lehet, ha akarod.
13/17 anonim válasza:
12e milyen magas vagy? Sportolsz? Hány éves vagy?
14/17 anonim válasza:
3 nővel szexelek havonta. Az egyikkel (háztáji) 0-1-2 van.
A másikkal szinte minden nap. (Ha időnk engedi) A harmadikkal 4-5-6 alkalommal.
15/17 anonim válasza:
182cm magas, sportoltam (fociztam), most is sportolok, a versenysúlyom fölött vagyok kicsit, most 89kg vagyok, jóképünek mondott, és jó módú, így azért vannak nők az életemben, igen sok.
16/17 anonim válasza:
15ös és hány éves vagy? Mit dolgozol?
17/17 anonim válasza:
A 15 ös fényező! Itt fényezi magát a gyakorin! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!