Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farokméregetésnél amikor írják, hogy 4 5 cm vastag, az átmérőt vagy kerületet jelent?
Figyelt kérdés
Én sose mértem, de a 4 cm átmérő oltári vastagnak tűnik, szóval gondolom ez átmérőt jelent? De gondoltam inkább megkérdezem2022. márc. 30. 15:27
11/17 Pomazi73 válasza:
Sok itt a kamus. Láttam már vastagokat de a helles vagy energia italos doboz az 5 centi átmérő. A sörösdoboz a 6 cm. Szerinted kinek van olyan?
12/17 A kérdező kommentje:
9 na ezaz ezért nem mértem soha. De látom ezeket a 4 5 centiket itt, és nem tudtam, hogy ezt most hogy kell mérni. Hát nincs vonalzóm szóval nem tudom megmérni
2022. márc. 30. 16:17
13/17 anonim válasza:
#12 mit számít kinek mekkora van??? Te állsz ott csajozáskor a lány előtt nem mások, neked kell bevágódni nála hogy lekerüljön a bugyi amihez meg semmi szükséged a vonalzóra.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem számít :D. Annyit méregeti itt mindenki hogy én is kíváncsi lettem :D
2022. márc. 30. 17:37
15/17 sandrisbp válasza:
A 4 centis vastagság azért nem megugorhatatlan :). És persze senkinek se teljesen hengeres a farka, szóval átmérő helyett inkább a farkad szélességének/vastagságának mondanám azt, amit mérni érdemes (ha érdemes). Azt pedig a legszélesebb pontjánál mérd, centivel, vonalzóval vagy tolómérővel.
16/17 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a férfiak nagyon rosszul mérik az ilyeneket😂sok vibrim van, mindig megnézem, hogy mekkora átmérőt írnak a gyártók, a legavastagabb az 4cm ami nekem van és az már brutál, olyan vastag farkat még nem láttam élőben. A leggyakoribb az amúgy 3-3,5centi közötti.
17/17 anonim válasza:
nekem 5.5cm az átmérője. Igaz csak 13 cm hosszú. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!