Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élvezitek ti is, hogy csávók...

Élvezitek ti is, hogy csávók között folyton megy a farokméregetés, egymás kóstolgatása?

Figyelt kérdés
Én félig Aspergeres vagyok és rohadt szánalmasnak tartom ezt, hogy nem tudnak az állattól leszakadni és normálisan viselkedni.
2021. okt. 5. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

"Nagyon élvezem"

Főleg mikor velem akarnak versengeni én meg olyannyira nem vagyok kompetitív, hogy inkább lelépek az ilyen "buliból". Munkahelyemen is ezt csinálják, én teszem a dolgom, magamhoz mérem magam, ők meg jönnek oda vergődni meg randalírozni és csodálkoznak, ha unom a dolgot és nem veszem fel az egészet. Aztán ilyenkor csalódottak és nyávognak, hogy miért vagyok ennyire motiválatlan a szakmám iránt. Nem, pont, hogy tisztelem a szakmám és az érdekel, hogy magamhoz képest fejlődhessek ér örömöm leljem benne, ne pedig szorongjak miatta a versenyhelyzetből adódóan.

(nő vagyok)

2021. okt. 5. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
45%

Baromira élvezem.

Annyi munkahelyet hagytam már ott emiatt.

F

2021. okt. 5. 22:13
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Én egyszerűen elhatárolódom az efféle magatartású emberektől. Vagy egyszerűen pofánröhögöm őket.
2021. okt. 5. 22:17
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktor le fogja győzni őket!
2021. okt. 5. 22:22
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Az mit jelent? 22 pasival dolgozok együtt egyedüli nőként, de semmi ilyet nem látok. Ellenben sok nő együtt kriminális, egymás fikázása, irigykedés, kavarás stb.

Sztem férfiak tök jó arcok egymás közt.

2021. okt. 5. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Legyen világvége vagy világbéke!
2021. okt. 5. 22:38
 7/17 anonim ***** válasza:
63%

Azt miért kell kiemelni hogy Aspergeres vagy? Vagy nálad ez a fąszméregetés egyik típusa?

(Nő vagyok)

2021. okt. 5. 23:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se bírom elviselni, a nyugalmat szeretem.
2021. okt. 6. 05:45
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
.eint ezeket a hikomat kérdéseket látom. Inkább eret vágok....
2021. okt. 6. 07:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Tojok rájuk és ha lehet, kerülöm az ilyen embereket, mert nem vagyok kíváncsi a neandervölgyi műsorukra. Az első lehetséges alkalommal sorsukra szoktam hagyni őket, - mert primitívek.
2021. okt. 6. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!