Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném dugni a volt osztályfőnökömet. Mit javasoltok, hogyan lehetne az ilyesmit kezdeményezni? 22/F
Figyelt kérdés
Középiskolában 4 évig volt az osztályfőnököm. Mindig is nagy vágyam volt, hogy megdugjam. Rendszeresen fantáziálok róla. 40 év körüli nő, max. 45 lehet, egyedül él, biztos ki van már éhezve egy jó szexre. Arra gondoltam, hogy leírnám neki ezt. Szép lassan felvezetem a témát, egy kicsit bókolnék neki, aztán leírnám, hogy miről lenne szó pontosan. Várom az ötleteket, mert nekem jelenleg más nem jut eszembe ezen kívül.2022. márc. 29. 17:33
11/15 anonim válasza:
Komolyan be akarod tenni neki az latszik xd
13/15 Mathus válasza:
"nagyon meg szeretném dugni. Hatalmas bennem a vágy."
Ez a KOMOLY ember, KOMOLY szándékkal? Melyik bolygón?
14/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen volt a viszonyotok. Nekünk is pl néhány év után a volt osztályfőnökünk ugyanúgy rajongott azokért a fiúkért, akiket a suliban is bírt. Volt egy kisebb találka, és ott láttam, hogy bármit mondott a másik, mindenre az volt a válasz, hogy jajj de ügyes vagy, stb. Biztos vagyok benne, hogy ha úgy lett volna, meg is dugatta volna magát a sráccal.
15/15 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magam: LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!