Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves ferfiak, titeket hogyan erint ha a baratnotok egy masik ferfira izgul fel?
Figyelt kérdés
Nem esik rosszul?2022. márc. 29. 16:43
11/18 anonim válasza:
Ekkora békát csak a nagyon szélsőséges cuckold kedvelők nyelnének le. Sima többesekben sem így működik a dolog.
12/18 A kérdező kommentje:
A pasik is felizgulnak mas nore, ezzel akkor mi a baj?
2022. márc. 29. 17:25
13/18 anonim válasza:
Ha esetleg fel is izgulok más pasira nem kötöm a parom orrára, hiszen maximum képzelet marad és kb 10 perc múlva már se híre se hamva a képzeletemben se :)
14/18 anonim válasza:
Egészségére, nincs gondolatrendőrség. Akkor van gáz ha dugás közben gondol más pasira. Ismered a mondást, mindegy hol éhezel meg a lényeg, hogy otthon vacsorázz 😂
15/18 anonim válasza:
14
Soha nem tudhatod, hogy a másik kire gondol közben. Ahogy írod: nincs gondolatrendőrség.
16/18 anonim válasza:
#15 tényleg nem tudhatom, de ha valaki nem csak magára figyel akkor észreveszi hogy valami gond van és próbálja megbeszélni. Ha nem megy, nincs meg a felek között a vágy, a bizalom akkor meg ami nem megy nem kell erőltetni, mindenki menjen a maga dolgára.
17/18 anonim válasza:
16
Nem magamra gondoltam, én annyira megtiszteltem a partnereimet, hogy vagy rájuk gondoltam vagy senkire. :) De az egyik barátnőm mondta egyszer (nem kérdeztem), hogy "igen, még mindig isteni a szex, kicsit zavar, hogy x (a párja) kövér, de hát mindenki arra gondol, akire akar" és kicsit nevetett. Nyilván ez normális, nem? 10 év intenzív szexuális élet után miért is ne tehetnék meg. Azt gondolnám, hogy a legtöbb emberrel előfordul.
18/18 anonim válasza:
Az ha tetszik neki egy színész vagy egy énekes az nem probléma, nekem is tetszik, ha megnéz egy jó faszit az utcán az se nagyon érdekel, de ha próbálja magára felhívni a figyelmét vagy a közelébe kerülni annak a pasinak aki tetszik neki, az már nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!