Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eléggé hangos vagyok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé hangos vagyok szex közben. Ez zavaró a pasiknak?

Figyelt kérdés

A párom szereti hogy hangos vagyok.

Néha próbálom magam visszafogni de nem mindig sikerül.

Kíváncsi vagyok hogy más pasikat is izgat ha hangos a nő vagy inkább zavaró?

2022. márc. 29. 15:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%
Idegesìtő.
2022. márc. 29. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"A párom szereti hogy hangos vagyok."

Akkor meg mit számít random idegen pasasok véleménye?

2022. márc. 29. 17:04
 13/23 A kérdező kommentje:
12. Csak egy totál random kérdés volt. Csak úgy érdekelt. Persze nekem a párom véleménye számít.
2022. márc. 29. 18:13
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Én szeretem hallani, pozitív visszacsatolás :D
2022. márc. 29. 22:58
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem, engem izgat ha őszintén jön, nem megjátszott. Élvezkedjen csak, ahogy jólesik!😝 24f
2022. márc. 30. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki
2022. ápr. 2. 08:24
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Sikít a macska... Lecsap a korbács újra... Sikít a macska.
2022. ápr. 2. 08:32
 18/23 anonim válasza:
51%
Nagyon nem mindegy, hogy Ursula mélyhanngal nyög egy Nő, vagy Vékony cinege hangon. Az se mindegy, hogy milyen dallamot játszik milyen ütemben, mert hogyha az megjátszott és kamu, akkor az lehanoló lehet, de nagyon. Aztán mondhatod neki, hogy kihallod a hangjából, hanglejtés szögeiből hogy talán hazudik XDe egyébként meg én sosem értettem, hogy miért nem lehet csöndben maradni. Most akkor ezek szerint valaki nem tud csöndben maradni? Vagy csak a Szexvideók kedvéért adnak ki hangot az emberek?
2022. máj. 3. 18:12
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
Ciki, ha a melletted lévő szobában anyádék vannak vagy a gyerekeid hallanak mindent is, ami részben természetes, részben nem. Van az az életkor, amikor egy gyereknek ez kínos, nem akar a része lenni ennek. De hát sweet home alabama... :) Anyámék mellett szintén nem visítanék. A szomszédom jajgatott, na az rémes volt szerintem. Aztán egyik nap kikelt magából a pasi és úgy üvöltött az aszonnyal, hogy én ijedtem meg hogy egyszercsak átjön késsel. Panelban nem kéne állatnak lenni, gáz így a másik szemébe nézni szerintem.
2022. jún. 3. 01:19
 20/23 manly ***** válasza:
Ez eltérő, engem zavarna.
2022. dec. 3. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!