Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A könyvtárba járó lányok mennyire aktívak szexuálisan? Valamint mennyire szőrös a puncijuk?
Nincs összefüggés.
Középsuliban volt egy évfolyamtársam, aki egy nagyon visszafogott csaj volt, "könyvmoly" fajta. Sokat járt könyvtárba. Semmit nem néztünk volna ki belőle. Szalagavató utáni bulin ez a csaj elkezdett smárolni egy másik csajjal, csak úgy öntötte magába a piát, szinte a legnagyobb r.banc volt a bulin. Több srácot is lesz.pott.
Szóval nincs összefüggés a szexuális aktivitás és a könyvtárba járás között.
Amúgy sima baba puncija volt (egyik haverom mondta 😉 ).
Engem komolyan megrémít, hogy olyan emberek járkálnak az utcán, mint Alfa 😰
Amúgy attól, hogy valaki szeret olvasni és szokott könyvtárba járni, még nem lesz konzervatív. Ugyanolyan ostoba sztereotípia, mint az, hogy a tetovált, extrémebb csajok könnyűvérűbbek és bevállalósabbak.
De beszélgettem az anyukájával és azt mondta neki, hogy ilyen szerelmes még sosem volt. Lehet bennem nem volt meg valami, tán a sok veszekedés, feltekenykedes, tönkretette benne azt, hogy beavasson ebbe az intim dologba.
Igen, főleg, hogy egy világháború méretű vita közben vágtam neki oda, hogy vele még egy jót dugni se lehet, meg, hogy "te megoldod máshogy a játékaiddal", plusz, hogy tetézzem a bajt, számon kértem, hogy a számítógépén miért van egy csomó meztelen fotó róla, különböző férfi ingekben. (amit szintén titokban néztem meg)
Mindegy, nagyon hülye lány volt hozzám, ráadásul egyetemista is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!