Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lányként normális dolog a szüzesség?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 17:40
21/36 anonim válasza:
Szerintem egy es sulyos betegseg, de szerencsere en szakszeruen tudom gyogyitani... :)
22/36 anonim válasza:
Nem k.rva mindegy itt ki mit gondol? Többnyire hülyék írogatnak. Keress inkább az életben egy pasit és majd vele megosztod, ha oda kerül a sor.
24/36 anonim válasza:
15!
Ne találgass, az összes többi nőről ezt tudom elmondani, átlagos “normális” nőkről beszélünk.
Csak hát, nekem a dugás mint olyan, nem akkora durranás mint itt némelyik itteni kandúrnak.
Az voltam aki 26 évesen dugott először…
25/36 anonim válasza:
Ki tudja ebben a mai világban mi a normális és mi nem.
26/36 anonim válasza:
Oké, hát akinek nem nagy durranás az hogy egy másik emberrel intim helyzetben egymásnak örömet okoznak, azzal valami nem stimmel. Vagy vele, vagy a partnerével
27/36 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, kinek mi az izgalmas..
28/36 anonim válasza:
24
Mert nem tudod milyen a jó szex. És lehet pont az az oka, hogy kb 10 évvel később kóstoltál bele mint egy átlag. És ezt nőként mondom, nem kandúrként..
29/36 anonim válasza:
Köszönöm 28-as hogy megerősíted állitasom. :-)
30/36 anonim válasza:
Te döntésed, vagy így hozta a sors.
Nőknél elfogadják. Pasiknál nem.
Szerintem nincs vele baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!