Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éves lányként normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lányként normális dolog a szüzesség?

Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 17:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%
Normális, én 23 éves koromig voltam az, pedig kimondottan igényes, csinos vagyok és kb 12 éves korom óta akartak megdugni a fiúk. De mindig f-szfejeket fogtam ki, így inkább vártam. Egyébként semmi extra, ha nincs olyan, akitől égnél a vágytól, hogy lefeküdj vele, akkor felesleges. Ha meg lesz olyan, akkor ne várj, hanem élvezd.
2022. márc. 27. 17:53
 12/36 anonim ***** válasza:
75%
Nincs semmi gáz. Nem zavarna, járnék ilyen lánnyal, mint Te.
2022. márc. 27. 17:57
 13/36 anonim ***** válasza:
20%
Milyen sok válasz érkezik a lányok kérdésére. Ezt a kiéhezett csűrhét! 😂😂😂
2022. márc. 27. 18:03
 14/36 anonim ***** válasza:

13.

Jó a meglátásod. Egyszerűen nevetséges.

Ilyenkor minden okés amit a női kérdező kérdez, hátha leesik pár morzsa.

2022. márc. 27. 18:05
 15/36 anonim ***** válasza:
38%

Igen, sok itt a bólogató (szintén görcsös vagy aggszűz),és azért azt is érdemes megvizsgálni, hogy milyen fazonok osztják az észt teljes magabiztossággal, hogy normális dolog vagy épp az ellenkezőjéről. Hát az egyik 26 évesen jutott csajhoz (nem volt neki nagy szám a leírása alapján, gondolom prosti lehetett, vagy egyik milf az első munkahelyén), a másik 23 évesen tette meg (nem a megfelelő emberrel de gondolom ez azért volt mert már hangyás volt a bugyija) és megbánta.

Itt csak csupa végletes kinyilatkoztatások vannak (tisztelet a kivételnek), holott egyik sem tud semmit, nem érzi azt amit a kérdező, fogalma sincs milyen alakok vannak itt, milyen frusztrációval, milyen érzelmi blokkokkal. Nem lehet egy dolgot önmagában megítélni. Kivéve ha a a cél az, hogy pálcát törjünk a másik feje felett. Így ebben a formában a válaszolgatások meg az egymás válaszaira reflektálások csak oda-vissza sértegetés alapjául szolgálnak. Mert tényleg olyan a téma, hogy nehezen viseli aki az ő hitétől eltérő véleményt hall, pláne ha kompromittáló módon érintett a dologban.

Kár, hogy nem voltak egyéb, ide kapcsolódó kérdések. Tudnék rá mit írni (csupa konstruktívat, bár nyilván az írásos beszélgetés sehol nincs a személyestől).

2022. márc. 27. 18:17
 16/36 anonim ***** válasza:
64%
15: Hát jó hülyeséget írtál:D Én írtam, hogy 23 éves koromban veszítettem el és semmi hátrányom nem származott belőle:D Ja, és azzal feküdtem le, akibe szerelmes voltam és megéltem a szexualitás legmagasabb rétegeit tele szenvedéllyel. Azóta már szakítottunk, de azóta is teljesen kiváló a szexuális életem. Ha nincs olyan, akihez vonzódna, akkor minek szexeljen? Az azzal jó, akihez nagyon vonzódik az ember. Mivel a saját tapasztalatomból kiindulva semmi károm nem lett belőle, így a Kérdezőnek is azt javaslom, hogy emiatt ne érezze magát szarul, de ha jön valaki, aki nagyon beindítja, azt ne szalassza el.
2022. márc. 27. 18:25
 17/36 anonim ***** válasza:
30%

Nincs azzal semmi gond, ám azért a 30 év tájt egyre furább a szitu.

(Az irományomban több aspektus is szerepel, mint lehetséges opciók!)

Párválasztás szemszögéből pl én úgy gondolom, hogy aki 30 körül még szűz ott gond van.

Amik megfordulnak a fejemben:

- nyámnyila

- képtelen kommunikációra, emberi kapcsolatra

- valami biológiai/kémiai gondja lehet

- aszexuális ?

Volt már olyan randijelöltem anno, aki 32 évesen is szűz volt és ez a találkozón jött fel témába a "ki milyen hosszú kapcsolatban volt" kérdésnél. Ki is derültek, hogy vannak az illetőnél gondok. Offoltam.

Késői szűzesség elvesztésnek olyan hátránya is lehet, hogy "mi van ha a szűz belekóstol a dologba és érdekelni kezdi: milyen lehet másokkal?"

Volt szűz exem, akivel több évet lehúztunk, odébb is állt (nem szép módon), mert hajtotta a farka. + túl nagy önbizalmat építettem neki és megcsalt.

X év után meg volt képe felkeresni, hogy újra akarja kezdeni... mennyire megbánta és hogy nem talál mást, aki igazán megfogná őt...

Szóval, aki komoly kapcsolatot szeretne a másiktól, ám kiderül, hogy a másik fél szűz, ott felmerülhetnek kétségek.

Nagyon ritka az olyan, aki az mellett marad, aki szűzességét elvette.

Szűzként ugye meg még ott van a tapasztalat hiánya (nem azt jelenti, hogy sokkal kell csinálni... ahogyan manapság a többség űzi...).

Kíváncsiság.

+ a hormonoktól dúló test nagyobb eséllyel hozhat rossz döntéseket, főleg párválasztáskor. Nagyobb "rózsaszín ködre" hajlamosabbak.

Ám azt is megértem: mai világban nem egyszerű párra lelni. S akárkinek ugye nem akarja az ember odaadni magát. (Normális esetben! De sajnos sokan dobálják magukat másnak)

>>>>>>>

Igazából neked kell érezned, tudnod, hogy mikor szeretnéd.

Itt nincs olyan "mi a ti véleményetek", mivel az a te magánügyed/életed.<<<<<<<

Akkor menj bele, ha tested, lelked és elméd is felkészült.

Úgy lesz az igazi és "mende-mondáktól" mentes.

Volt olyan kis hölgy, aki félve, ám megkérdezte: igaz-e, hogy fáj, vérzik stb... Ha a fent említett 3 dolog helyén van és nem kényszer nem lesz gond, sőt jó lesz.

2022. márc. 27. 18:26
 18/36 anonim ***** válasza:
47%

16-os nem irtam hülyeséget. Te egyetlen egy dolgot tudsz csak elfogadni helyesnek; ez véletlenül egybe is esik azzal, amit te tettél.

"kb 12 éves korom óta akartak megdugni a fiúk. De mindig f-szfejeket fogtam ki"

Igen, természetesen mindig a más volt hibás. Matematikailag elképzelhető, de sokkal valószínűbb, hogy az egyetlen fa--fej az volt, akinek nem volt pénisze.

"Egyébként semmi extra"

<===>

"a, és azzal feküdtem le, akibe szerelmes voltam és megéltem a szexualitás legmagasabb rétegeit tele szenvedéllyel."

Azért a két állítás nem annyira harmonizál egymással, hogy kifejezetten hitelesnek tekinthessük, amit írsz. Aztán érdeklődnék, hogy a legmagasabb rétegek tartalmaznak-e hüvelyi orgazmust (nem aktus közbeni csiklóorgazmusra gondolok)?

Azért is nem értek egyet azzal amit mondasz, mert nem kell szerelmesnek lenni, hogy fenséges legyen az erotikus együttlét. Meg mi az, hogy

"Ha nincs olyan, akihez vonzódna" ??? Több millió ember közül senkit nem talál vonzónak? Akkor ott valami (asszexualitás vagy érzelmi fejlődési zavar) esélye keményen fennáll.

A 7-es például így fogalmazott:

"nem találtad meg azt a személyt, akinek szívesen odaajándékoznád a testedet"

Micsoda? Hogy lehet így viszonyulni a szexhez? :O

Alapból már egy WIN-LOOSE szituként festi le az együttlétet, ami 2 ember szabad akaratából, mindkettőjük őszinte öröméért jön létre. Aki így gondol a szexre, mint a 7-es az soha nem lesz boldog az ágyban.

2022. márc. 27. 18:41
 19/36 anonim ***** válasza:
43%

ismerek egy 26 éves csajt, aki még szűz, de egy rettentő egyszerű oknál fogva:

hiába nagyon feltűnő, mert kis ázsiából jött, és hiába vannak nagy mellei, és hiába öltözik is feltűnően, sajnos érezhetően alacsony az intelligenciája.

Nagyon lassú a felfogása, az egész világot egy 8 éves gyermek érzelmi világa mentén próbál értelmezni, és ebből kifolyólag ott is tart az életben, ahol tart.

Hiába találkozott már nagyon sok fiúval az internetről, semmire nem megy vele, mert senki sem tud mit kezdeni vele, és ő sem tudja hogyan müködnek ezek a dolgok, leszámítva gyerekes elképzeléseit.

Sajnos pont belém zúgott kb 5 éve, én néha néha irogattam neki, ezáltal hergelve az érzelmeit, amit magának hozott össze. Végülis 5 év után jutott oda a dolog, hogy egyszer feljött, hogy leszopjon.

Úgyhogy még ő jön nekem eggyel, hogy lehetett valami kis tapasztalata 26 évesen. Megdugni eszem ágában sem lett volna, mert szűz és neki az elsődleges célja, hogy teherbe essen, mivel a szexhez sem tud viszonyulni a gyermekes elképzeléseit leszámítva.

2022. márc. 27. 20:28
 20/36 anonim ***** válasza:
46%

Én 22 évesen vesztettem el, semmiből nem maradtam ki, teljesen normális életet élek:) De azért ne tartogasd 28 éves korodig.

26N

2022. márc. 27. 20:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!