Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit szoktam latni hirdetesekbe ilyen penisz novelo krem, van aki kiprobalta?
Figyelt kérdés
Ha kiprobalta valaki, mukodik? Mi az utohatas? Mi fog latszodni? Milyen erzes? Honnan rendelte?2022. márc. 27. 10:48
1/8 anonim válasza:
"Mi az utohatas?" - szegényebb leszel az ára miatt
"Mi fog latszodni?" - a világon semmi, max egy kis börpír
Én nem próbáltam, nincs is rá szükségem, de biztos lehetsz h nem működik. Ami működne, ahhoz nehéz hozzájutni, és pubertás után már annak sincs számottevő hatása
2/8 A kérdező kommentje:
Mi mükodne?
2022. márc. 27. 10:52
4/8 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy 15 éves korig lehet a péniszt nagyobbitani különböző hormontartalmú gyógyszerekkel.
Ha kifuttal ebből, akkor semmi sem nagyobbitja már meg, sem krém, sem gyógyszer, csak a műtét.
5/8 anonim válasza:
Ezekre a termékekre csak olyanok adnak ki pénzt akik annyira primitívek hogy az általános iskolában tanult alap biológiával sincsenek tisztában
6/8 anonim válasza:
Volt egy tanárom, aki sokszor elmondta:
"A kétségbeesés piacán BÁRMIT el lehet adni"
Nincs köze a szakmámnak a pici péniszekhez, de ide is illik.
Egyébként úgy van, ahogy #3 írta.
Ha működne, nem lenne pici pénisz.
7/8 anonim válasza:
Ezeket a faroknövelő krémeket szerintem ugyanaz a cég forgalmazza amelyik az autók fényezésére való sérüléskijavító csodapasztákat. Szarrá töröd a kocsit, semmi baj nincs, rákened és jobb lesz mint újkorában. Megvarázsolódikk. Gondolom hogy így van, persze. 😁 Nekem is jöttek szembe ilyen hirdetések hogy csak kenjem rá a f@$zomra a csodagélt, dörzsöljem jól bele aztán reggelre 30 centis lóf@$zom lesz. De inkább elittam az erre költhető pénzemet, azóta sincs 30 centis lóf@$zom sajnos, pedig milyen jó is lenne.
8/8 anonim válasza:
Amit szánnál rá pénzt, nekem is átutalhatod. Ugyanaz lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!