Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pontosan az hirdetésekben, hogy csúszka masszázs?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 19:53
2/13 anonim válasza:
beolajozza a melleit és csúszkál rajtad
3/13 anonim válasza:
Konkrétan csúszkál rajtad olajosan. Exem volt ilyenen, neki ki is verte a csaj. Nem tudom ez mindenhol része-e a masszázsnak vagy csak ő ment olyan helyre:D
4/13 anonim válasza:
#3: ez sehol sem része a masszázsnak. Erotikus "masszőrhöz" (rosszlányhoz) ment a barátod.
5/13 anonim válasza:
#4: igen, gondoltam hogy ez kifejezetten ilyen hely. A kérdező azt írta 'hirdetés'. Nem tudom ez azt jelenti-e hogy prostik oldalán látott ilyet. Gondolom igen. Mert rendes szalonok nem hirdetést raknak ki, hanem honlapjuk van.
6/13 A kérdező kommentje:
Megdugja a mellét?
2021. dec. 25. 20:33
7/13 anonim válasza:
Beolajozza magát masszázsolajjal és csúszkál rajtad le-fel, odadörzsöli a pélódhoz magát (mell, comb, popsi - melyik hogy csinálja).
8/13 anonim válasza:
Hát ez elég unalmasnak tűnik lol. Miért nem mész rendes prostihoz?
9/13 Dzsoki válasza:
8-as! Mitől unalmas? Ilyenből van kevesebb. Egyébként,ez erotikus masszázs. Nincs benne dugás. A masszőz a végén szájjal fejezi be,hogy neked,még jobb legyen .Esetleg csak kézzel. A prostinál,többnyire hüvelyben végzett önkielégítés van. Egyébként,a 7-es jól írta a folyamatot,csak kihagyta belőle a happy ending befejezést.
10/13 anonim válasza:
Nyilván tudom hogy leszp a végén vagy kiveri. De most egy prostit is megkérhetsz, hogy olajosan csúszkáljon rajtad 55 percet, hogy a végén 5 percig benne legyél. Legalább adnának valami rendes masszázst, de a papírt már büdös megszerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!