Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miért van az hogy ha szeretném hogy nevet adjanak lányok nők a farkamnak és szóba hozom utána többet nem akarnak találkozni velem?Miért perverz vagy nemtudom milyen kérés ez?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 09:29
11/20 anonim válasza:
Lehetne Pénisz Péter, vagy F@sz Ferenc, Hancúrléc Huba akár. Szívesen.
12/20 anonim válasza:
Sürgősen keress fel egy komoly orvost, még talán menthető vagy.
14/20 anonim válasza:
Ez nem perverz, ez középső csoportos óvodás szint. Ezért hagynak ott a csajok.
De tőlem szólíthatod Minitörpének, Pöttömkukacnak, Kisnudlinak vagy Bélának is.
Nincs mit.
15/20 anonim válasza:
Figyi, én elég toleráns pasi vagyok, a lábfétistől a használt bugyi fétisen át a pisiszexig sok mindent megértek, és át tudom érezni, hogy lehet ezeket élvezni, de amit te írtál, ez az elnevezésesdi, ez fura.. Talán az benne a lelombozó, hogy nem felnőttes dolog, a kisgyerekek neveznek el így dolgokat, a nők pedig nem kisgyerekekkel akarnak szexelni, hanem férfiakkal.
16/20 A kérdező kommentje:
Nincs semmi humorérzéketek... :)
2022. márc. 27. 13:28
17/20 anonim válasza:
Nekem van, de ez önmagában nem késztet abbahagyhatatlan nevetésre..
18/20 anonim válasza:
Szerintem túl korán kérdezed/kéred a csajokat erre.
Adtam már nevet én is faroknak. De az az épp aktuális párom farka volt. Kb egy év után, mikor már kialakul a közös humorunk és tudom hogy nem lesz belőle sértődés.
19/20 A kérdező kommentje:
#18 köszi a választ , te vadtad a legjobb választ, igazad lehet, korán kérem meg őket.
2022. márc. 27. 19:29
20/20 anonim válasza:
:D a “legjobb“ válasz számodra az, amelyik a legjobban tetszik.. Szomorú és/vagy éretlen hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!