Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha nem tud kielégülni a barátnőm?
Egész egyszerűen nem tudom már, hogy mit tegyek. Konkrétan állandóan szexelni szeretne, 2 percenként elélvez bármilyen pózban, nyalástól, ujjazástól, semmi igyekezetet nem kell belevinnem a dolgokba. Mikor mondjuk azzal kezdjük, hogy leszop, már ettől úgy fel izgul, hogy egy tócsa van a bugyijában. A gyakori orgazmusok miatt mindig meg kell állni fél percre. Idáig a max 20 orgazmus volt 40 perc alatt, de akkor sem volt kielégülve, még folytatta volna. Teljesen kiborít az egész. Hasonló problémáról még nem hallottam, a legtöbb nő egy orgazmusért is hálás lenne.
25f
#11 bocs, de még tanulj fogalmakat, NEM ez a nimfománia. Ez csak szimpla felfokozott libidó, érzékiség. A nimfomániásnak három tulajdonsága van: bárhol, bármikor és... bizony bárkivel. Folyamatosan hajtja a kielégülést és ehhez új és újabb és még újabb partnerekre van "szüksége".
Egyébként pszichológus foglalkozik a mentális problémákkal, nem a pszichiáter (van átfedés a kettő szakterület között, de nem ez).
Biztosan igazad van, én nem vagyok orvos, mint egy pszichiáter, aki betegségeket gyógyít (jó esetben), de még csak pszichológus sem, aki bölcsész.
Én azt nem tudtam, hogy a manifeszt promiszkuózus viselkedés nélkül nem létezik nimfománia, de mindig tanulok, mert még fiatal vagyok. Eddig azt hittem, az a jellemzője, hogy az orgazmushoz nem társul a vágy csillapodása.
Egy mélyagyi elektródát kell a fejébe tenni, egy nyomogombot meg a kezébe. Amikor megnyomja, jön az orgazmus.
Ameddig ez nem megoldható, addig meg tanácsos elmennie pszichológushoz. Félreértés ne essék: nem sajnálok tőle sem 20 sem 30, sem 100 orgazmust.
De így az egész CÉLTALAN, csak délibábot kergetsz. Az ön ecsülésed pedig a bányászbéka segge alá fog lemenni, amiert nimfomániás a csaj. Tudom milyen ez, nekem életem szerelme nem telt be a 6-8 orgival. Szerencsére bírta az ingerlést orgi után, szóval nem kellett megállni az aktussal.
Ráadásul ő fogamzásgátlót szedett ezért nem igazán nedvesedett. Nagyon(!) Kiábrándító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!