Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavaró az ha a barátod érzelmes a szexben?
Figyelt kérdés
Szeret közben simogatni, puszilgatni, meg amúgy is szeret hozzád bújni, ölelgetni.
Kapcsolatban előny vagy hátrány ha ilyen egy srác?
2022. márc. 26. 18:07
11/16 anonim válasza:
Minden nőnek hátrány. A nők a domináns férfiakat szeretik.
Érzelmes pasiknak nem is szokott összejönni a szex.
12/16 anonim válasza:
Pont hogy jó lenne ilyen pasi. Az enyém mindig vad szexet akar, azt nem is csinálja rosszul. Viszont ha kérem, hogy kicsit érzelmesebben, átvált ilyen lagymatag sz.rra. Nem szokott ölelni, puszilgani, néha odajön, ráüt egyet a hátsóm rá, vagy csavar egyet a mellbimbómon, ez nála a szeretet. Elsőre ez izgi, hogy ilyen vad valaki, meg minden, de sok év után már lelohasztó.
13/16 anonim válasza:
" csavar egyet a mellbimbómon,"
Nekem egy ilyen után lenne egy törött csuklóm.
14/16 anonim válasza:
Nem is előnynek mondanám, inkább kitételnek. Nem érezném magam jól egy olyan kapcsolatban, ahol nem ez van.
16/16 anonim válasza:
A szex nem szex érzelmek nélkül.
Bár én jobban szeretem, amikor szinte semmi szexualitás nincs, lehető legtöbb érzelmi összekapcsolódásért cserébe.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!