Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves fiúként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúként mennyire etikus ha lefeküdtem anyám egyik barátnőjével, aki mellettünk lakik?

Figyelt kérdés

Néha segítek neki kerti munkákban, 60 körül van.Csütörtökön áthívott hogy a kertben segítsek neki pakolászni, majd után benn a házban adott kólát és beszélgettünk.Csinált pár dolgot, amit akkor nem értettem, de olyan volt, mintha kiakart volna velem kezdeni.Pénteken délután megint áthívott segíteni,de fura volt, ki volt öltözve, meg festve.Pár órát segítettem neki a kertben majd mondta menjünk be, meghív egy kólára.

Ott aztán már nem csak jeleket adott, megfogta a combom, én pedig odanyúltam neki.Pár másodpercig nézett rám, azt hittem rosszat csináltam, vagy félreértettem, már mondani is akartam neki, ekkor magához húzott,megcsókolt.majd a többi jött magától.

Ők anyummal jóbarátnők,sokat átjárnak egymáshoz.Nem akarom hogy kiderüljön, mert sokszor anyuval én is átmegyek hozzá.Ilyen dolgot ha nem rendszeres lehet titokban tartani?

2022. márc. 26. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
És amikor felébredtél bilíbe lógott a kezed...
2022. márc. 26. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Úgy látom vad álmokat hozott az ebéd utáni szunya.
2022. márc. 26. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet titokban tartani mert már mi itt mind tudjuk. Amúgy csak pakolni kell ott vagy fűkaszálni is?
2022. márc. 26. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Tavasztól őszig szoktam fűkaszálni, kertet utána összegereblyézni.hatalmas kert, de anyu barátnője is sokszor kinn volt ilyenkor, veteményese van, azokat gondozta.

Amúgy kicsit kavarog most minden, mert nem tudom írni kéne neki sms-t, vagy majd ő ír.Vagy egyáltalán mit csináljak.

Ha őszinte akarok lenni, izgató volt, de azért mégsem olyan, mintha egy korombeli lánnyal összejárnék néha.

2022. márc. 26. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó szomszéd amiben tud segít.Rendes ez tőled. :)
2022. márc. 26. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Egy korodbeli lánnyal ellentétben a néni már nem tud teherbe esni, nyugodtan beleélvezhetsz.

Egyébként szerintem csak fantáziálgatsz.

2022. márc. 26. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a történet, viselkedj vele természetesen, udvariasan, de ne bizalmaskodj vele, főleg ne mások előtt. Ha jó volt a dolog, dugjad rendszeresen.
2022. márc. 26. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt egy Hölgy aki a szeretőm volt vagy 20 évig. A barátnők változtak, de ő maradt. Párja volt, és gyerekük.
2022. ápr. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!