Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés az olyan férfi, akinek nincsenek extrém elvárásai szexuális téren?
Tudom, hogy mindenkinek más az extrém, de olyasmikre gondolok, mint a mindenféle fétisek, pisi, anális dolgok (főleg, ha nő csinálja a pasinak), erőszakos dolgok.
Mennyire nehéz manapság ilyen unalams, prűd nőként olyan férfit kifogni, akinek megfelel az átlagos szex és az orál, nem várja el, hogy mélytorkozzak miközben a hajamat tépi én meg az ánuszát ujjazom meg hasonlók? 😅
Nekem sajnos élőben is voltak c
"érdekes" tapasztalataim.
Sok férfi még azzal is megelégedne, ha egyáltalán lenne barátnője.
Akinek meg még ilyen extrém elvárásai is vannak, azokkal meg történhetett valami baj gyerekkorukban... :,D
Nekem elég ennyi. Ha orál van akkor már nincs gond. A mélytorkozást kifejezetten nem szeretem. Inkább csinálja finoman, gyengéden.
Amúgy enyhe "fétisem" nekem is van, de megvagyok nélküle. Szóval nem kell a szexhez. És nem is tartom magam miatta ferdehajlamúnak!
Sajnos manapság már magasabban van az emberek ingerküszöbe. Nemcsak a szexben, hanem az élet egyéb területein is. Mentális egészség szempontjából elég ramaty a társadalmunk, és ez ebben (is) csapódik le. De az extrémebb szex ugyanúgy nem enyhít a dolgon, ezért kell mindig egyre és egyre extrémebb. Olyan ez, mint a drog. Azt hiszed, milyen jó ettől neked, de idővel már nem hat úgy, mint az elején, ezért még több vagy még többféle kell. Csak menekülhess a valóságból.
Mindeközben fogalma sincs egy csomó pasinak, mitől is lesz ő igazi férfi egy nő szemében. De ez női verzióban is ugyanúgy érvényes. Szerencsére azért akadnak még szép számmal jobb mentális állapotnak örvendő emberek, így van esélyed kifogni közülük valakit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!