Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha nagyon ki vagytok éhezve vagy kíváncsiságból kipróbálnátok milyen egy szép arcú, nagy mellű, de extrém duci nővel?
Mi az hogy extrém?
De nekem is az a tapasztalatom hogy egy duci nő sokall jobb mint egy manöken alkatú.
Ráadásul nekem nem tetszik ha már látszik bármilyen csontja, csípő vagy akár a váll csont is.
Meg aztán akik állandóan éheznek az alakjuk miatt azok nagyon frusztráltak és idegesek, feszültek.
Tudom hogy az a divat meg szépen mutatnak a 170centi és 50 kiló, de csak fotóra jók.
A szex is azzal jó aki elégedett magával és van benne élet öröm is.
Akkor is ha nem vagyok, imádom az ilyen nőket, nekem bejönnek :P
29F
Nem vagyok kiéhezve! De! 14éve egy ilyen NŐ!!! a feleségem, a társam és a szeretőm! Soha nem volt ilyen jó a szex mint vele. És szó szerint értsétek, hogy mindent IS! megtesz nekem amit csak akarok, ahogy akarom...
A nejem előtte lévő 7 nőböl 3 volt duci és egyértelmüen kijelenthetem, hogy csak velük volt jó a szex.
Chubby women forever!✌🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!