Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masszázson több történt,az már megcsalás? Teljes eset lent:
A Föld keleti részére kellett jönnöm egy időre, barátnőm otthon van. Elmentem egy helyi masszázs szalonba ,mivel itt sok szolgáltatás eleve drágább mint otthon nem fogtam gyanút sem. Elkezdődött, levette rólam a takarót, oké nem baj, bár ettől merevedésem is lett azonnal. Aztán elkezdte masszírozni, ezzel se éreztem hogy baj lenne, mert erogén zóna, szóval jobban tudja hogy kell. Majd kérdezte body? Mondom oké, ledobta a köntöst és és pár olajpumpa a testére és rám feküdt izgató volt nagyon, elkezdett puncival csúszkalni a farkamon. Tudom itt tényleg le kellett volna állítani, de nem volt ott az agyam annyira izgatóan csinálta. Majd egyik mozdulatnál betette magának és vadul lovagolni kezdett, 3 teljes hónapja már itt vagyok, szinte azonnal el is mentem benne. Utána kérdeztem ez így mind benne az árban, nincs felár.
Szerintetek megcsalás az, ha nem önszántából csinálja az ember hanem a teste ki volt szolgáltatva?
Jelen pillanatban jobban aggódnék amiatt, hogy hány emberre ülhet rá az adott hölgy - gondolom - kotonhasználat nélkül.
Amúgy megcsalás, mert gondolom nem kötözött le és ragasztotta le a szád, már mikor ledobta a köntöst is mondhattad volna, hogy bocsi, maradjunk a klasszik masszázs vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!