Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasik miért küldenek a nemi szervükről fotót?
Gondolom mással is előfordult már, hogy hivatlanul kapott ilyet közösségi oldalon.
Én az ilyeneket azonnal tiltom.
Az egyik haveromat is nemrég tiltottam.
Én most szingli vagyok, de majd szeretnék kapcsolatot, ez a pasi ismerősöm mondta ő nem akar kapcsolatot hanem csak szex kapcsolatot.
Ez idáig rendben is volna, őszinte volt, értékeltem.
Normális esetben úgy lenne, én jobbra, ő balra.
Csetelgettünk (munkahelyről ismerjük egymást de nem kolléga), én semmi jelét nem mutattam érdeklődésnek (nem az esetem se külsőre se belsőre).
Mégis elkezdte küldözgetni a farkáról a képeket és meztelenül is, de főleg előbbit.
Többször megkértem, fejezze be, nem vagyok rá kíváncsi.
De csak azért is, és rengeteget, erőszakos módon.
Elvárta én is küldjek magamról.
De mire fel?? Miért küldjek?
Az oké lenne, hogy a párommal ezt csináljam, de egy idegennel vagy olyannal aki max. csak haver, még csak nem is közeli barát, és nem is tetszik (és ezt tudja) azzal miért kéne?
Mondtam neki hogy ez bizonyos helyzetekben normális lenne, de mi nem állunk semmilyen kapcsolatban és vevő se vagyok rá.
Erre azt írta ő lesz*rja, nem érdekli mi normális ezt őt izgatja őt nézem (holott nem, nem néztem őket).
Sőt engem okolt az én hibám küldözget mert besértődöm rajtuk, ha nem foglalkoznék vele nem küldene.
Ez nem egészen így volt, egy ideig nem szóltam érte semmit mégis küldött.
Egy idő után kezdett elegem lenni, hogy munkahelyen a telómat alig merem megnyitni emberek közt mert felugrik az üzenet tőle farok képekkel.
Meg is kérdezte nem hiányoztak-e? Válaszom: nem.
Kiosztottam párszor mennyire buta, bunkó, primitív ez a stílus és ez már zaklatás valamilyen szinten, az ilyeneket tiltani szoktam.
Írta ha egy csaj ilyet küldene neki ő nem tiltaná le hanem ő is küldene képeket.
Letolt engem én milyen smucig vagyok nem küldök magamról és miattam szenved nincs mire vernie.
Írtam nézegessen neten képeket nőkről rengeteg van.
Írta azokat nem ismeri engem igen.
Azóta kiderült volt egy másik csaj itt dolgozott (csak elment), neki is küldözgetett de az a csaj is küldözgetett magáról és párszor lefeküdtek.
Rebdben, ők ezt csinálták, belement az a csaj.
De ha én azt mondom nem akarom csinálni, megkérem szépen, utána nem szólok semmit, majd utána csúnyán szólok hogy ne küldjön, miért csinálja továbbra is??
Mint aki élvezi bosszanthat. Ezt írta is hogy vicces felhúzom magam és szerinte nevetnem kéne fotóin.
Lehet az én humorérzékemmel van baj, de én nem találtam annak.
Végleg tiltottam, elegem lett.
Abból is szidja nőket hogy mind aranyásó (nekem sose volt pénzes pasim).
Ja és nem fiatal, 47 éves. És nem, nem jó pasi, szerintem csúnya eléggé és morcos az arckifejezése örökké. Arra van elszállva fel vannak fújva izmai de nekem az se tetszik.
Érettebb viselkedést várnék tőle.
Hisz ha valaki normálisan szól nekem, légyszíves ezt meg azt ne csináld, akkor megértem és nem csinálom.
Szóval, nem értem, egyes pasik miért küldözgetnek magukról idegen csajoknak vagy akiket alig ismernek a farkukról képet? Miért jó ez? Valakinek bejön?
Nekem nem, visszataszítónak, tolakodónak találom. Ismerek jó pár csajt aki szintén nem értékeli.
Nem tartom magam prűdnek, a párjaimmal csináltam. De ott voltak érzelmek, vonzalom, kémia, tetszettünk egymásnak, flört megelőzte.
De ezzel a pasi ismerősömmel semmi ilyesmi nem volt, megmondtam neki nem akarok vele semmit.
28/N
5-ös ill. 14-es:
Pont ezért írtam ki, mert tudni akartam az okát miért van ez, netán velem van a baj, vagy vele.
Mindig mondják minden kapcsolatra (barátira is) ''két emberes'' a dolog.
Megnyugtató olvasni, hogy én normálisnak tűnök, és nem vagyok hibás.
De ha én normális vagyok, miért találnak meg az ilyenek? ☹
Én nem ártottam neki, kedves és közvetlen voltam vele (de nem flörtöltem), semleges vagy komoly dolgokról beszéltünk (ő szólított meg majd jelölt be).
Annyira rosszul tud esni mikor ilyen farok küldözgetős pasikba botlok.....
Mintha csak arra az egy dologra lennék jó.
Itt gyakorin írta némelyik pasi kommentelő egyes női kommentelőknek ''ha egy pasinak csak szexre kellesz az amiatt van mert csak szexre vagy jó''. És olyanról írja akit nem is ismer.....
Nyilvánvalóan ennek a csávónak szexre kellettem, azért küldte a képeit, el van ájulva farkától azt gondolta rábukom.
De az ellenkezőjét érte el.
Azt gondoltam velem van valami gond mert neki csak szexre kellek, erre vagyok jó. ☹
Az a közös nőismerősünk is, nem értettem miért van ilyen jó véleménnyel róla (mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó). Ez is azt erősítette bennem hogy én nem csinálok valamit jól.
Barátnak lehet jó, de pasiként gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!