Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön egy idősebb csávó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön egy idősebb csávó?

Figyelt kérdés
Sose tetszettek idősebbek de most van egy 37 éves aki annyira férfias, szenzuális, bolondulok érte ahogy szigorúan rám néz majd elmosolyodik egyszerűen benedvesedek mit tegyek? Hogy érjem el, h ő is akarjon engem?20L
2022. márc. 23. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Össze akarnál vele jönni?
2022. márc. 23. 23:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de szexuálisan nagyon lefeküdnék vele, de nem tudom mit gondol rólam, néha apáskodó máskor félreérthető
2022. márc. 23. 23:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyedülálló?

Miket csinál, amitől félreérthető?

2022. márc. 23. 23:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ez a korkülönbség. Én is 36-37 voltam, amikor egy 20 éves lánnyal alakult valami. Eléggé kellemes időszakot töltöttünk együtt.
2022. márc. 23. 23:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Pl egyszer aztmondta elfog fenekelni, máskor nekem mondta h domina ruhában vagyok, ezekszerint switch lenne? Vagy mégis milyen oldalból kéne megközelítsem?
2022. márc. 23. 23:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet switch is. De inkább az jellemző, ha ő az idősebb és a férfi, hogy ő dominálna feletted, pl. fenekelős, kikötözős, stb. játékokat játszana veled valószínűleg.
2022. márc. 24. 00:04
 7/17 A kérdező kommentje:
De fura, h nem tetszik neki ha félénk szégyenlős vagyok, erre utalt, h régen milyen kis félénk voltam s mennyit fejlődtem. Ha dominánsként lépek fel mert amúgy a személyiségem olyan (szexuálisan már annyira nem) akkor túldominál vagy hagyja magát. Vannak dominás meghegyzései vagy h vigyázzak mert kiesik a bilincs a zsebemből meg ilyenek. Nem tudom eldönteni melyik oldalra tartozik
2022. márc. 24. 00:17
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, csak poénból mond ilyeneket. Minden lehet. Nálunk munkahelyen is sok hülyeséggel poénkodnak egymással férfiak és nők.
2022. márc. 24. 00:25
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert kettesbe is perverz mikor elment a hátamnál "véletlen" neki nyomtam a fenekem én mondom hoppá ő meg kacéran nézett nem mondott vagy tett semmit h másoknak felvonja a figyelmét. Ugyanígy a fenekére csaptam akkor kicsit sokkolodott pláne mások előtt de láttam izgalmasnak találta
2022. márc. 24. 00:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Szeretnéd elfenekelni őt?
2022. márc. 24. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!