Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bolondítsak magamba egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bolondítsak magamba egy férfit, h nagyon akarjon engem?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a pasitol függ.

És attól is hogy mi az erősséged.

2022. márc. 23. 22:34
 2/9 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok formás,de nagyon alacsony 150cm , tippek?
2022. márc. 23. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig jól hangzik.

Mi lenne ha letepernéd?

Vagy milyen viszonyban álltok jelenleg?

2022. márc. 23. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Ah...a gyengéim az alacsony lányok.:D

Vagy bejon neki, vagy nem.

De mivel lány vagy, 100% hogy magadba tudod szeretettni. Legyél ribis, mond neki, hogy engeded az analt és le is nyeled a cuccot, ez plusz pont mindig. Illetve ülj az ölébe, fogd meg a farkát határozottan, küldj neki meztelen képeket, adj jeleket, pl mond neki, hogy "leszopnalak", "dugj meg" stb. Legyél kreatív, egy olyan hatalom van a birtokodban ami majdnem, hogy törvény felett áll...a puncid, használd ki az előnyöd, kovácsolj belőle előnyt az élet minden más területén, mint egy törtő rbanc. Ha lány lennék én így tennék.

2022. márc. 23. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy teperje le szegény, áljon létrára? Akkor már inkább csapjon a pasi fenekére, vagy tegyen célzásokat.
2022. márc. 23. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindent szó szerint érteni.

Nekem is volt már hogy kis termetű csaj elkapta a farkam amikor nem számítottam rá (közös tanulás közben) először csak simogatta aztán úgy leszopott hogy köpni nyelni nem tudtam.

2022. márc. 23. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Tegyél rá szovjet radart.
2022. márc. 23. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Mosolyogj rá, keresd gyakran a társaságát, nézz sokszor a szemébe csábító tekintettel. Kezeddel simítsd meg, érintsd meg.

Engem a kis 150 centiddel máris levettél lábamról! 😍

2022. márc. 23. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Régen az ilyen buta nők úgy "fogtak meg " egy férfit hogy a süteménybe kevertek menszeszt.
2022. márc. 24. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!