Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk visszautasítanátok a lány kinyalását azért mert dús szőrzettel rendelkezik odalent?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 17:33
12/25 anonim válasza:
Nem. Egyébként sem a p.ncit nyalod hanem a nőt.
13/25 anonim válasza:
Annyira vicces, amikor egysejtűek kötnek bele ízlésbeli dolgokba. És tudod: ugyanezek a nők húzzák a szájukat, amikor kihűl a kávé vagy nincs a kedvenc laktózmentes majonézük a boltban.
Tudod ki a finnyás :D
Ha neked szőrös -> keress olyan csávót, akit nem zavar
Ha csupasz -> keress okyat, aki így szereti
Egyszerű képlet, nem?
14/25 anonim válasza:
Napi szőrös kérdés...
Még mindig nyalnám.
15/25 anonim válasza:
Nem! Szőrösen is szívesen kinyalom!
16/25 anonim válasza:
9# Nem is tudom, te egy nőknek nyalizó "fiúka" vagy, vagy egy felháborodott nő? Jól van, elképzeltük. Sok mindent el tudunk képzelni. Nők között is van, aki a csupasz farkat szereti, másoknak a szőrös is jó. Komolyan, óvoda szint erről vérremenő vitát folytatni...
17/25 anonim válasza:
Dehogy is! Nekem nagyon tetszene. Szívesen nyalnám Őt! Ha lenne ilyen lány...
18/25 anonim válasza:
Én örülnék a szőrős puncikának.
19/25 anonim válasza:
Szerencsére a nők java része van annyira igényes, hogy csupaszon, vagy rövidre vágva tartja a régiót. Persze elhiszem hogy az "érett nők", tehát nénik nem így gondolják. De ez nem is az én gondom, hanem azé aki nem jut fiatal nőkhöz.
20/25 anonim válasza:
Jól van pontozóbajnokok, ha nektek jó a szőrös, engem nem zavar, mert van rengeteg választék csupaszból is. Na további szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!