Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szexeltetek már combzokniban, combfixben esetleg harisnyában?
Sokszor szoktam combfixben lenni mert nagyon tetszik páromnak mikor abban vagyok meg én is szexibbnek érzem magam úgy :)
Párszor csináltunk olyat hogy a tönkre ment harisnyám közepén kiszakítottuk és úgy szexeltünk :)
Igen sokszor, páromnak fehérnemű fétise van szóval sokszor előkerülnek ilyen dolgok, számomra kifejeztten nem, őt viszont nagyon beindítja ami viszont nekem is jó.
19L
Rendszeresen használjuk mindegyiket sőt ha harisnyában vagyok szex végén leveszem a már izzadt harisnyát ráhúzom a farkára és szépen abba kiverem neki miközben még rásegítek egy kis szopással :)
25/L
Egyszerűen imádom, ha egy lány abban van közben: néha én veszek, de sokszor ők lepnek meg, miután elejtek pár utalást ismerkedéskor :))
Hatalmasakat élveztem már a haris lábaikra, valamint sok felszakított harisnyanadrág bánta már az "ámokfutást" amit műveltünk bennük 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!