Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet "transzba" esni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet "transzba" esni egy harisnyás női láb látványától?

Figyelt kérdés

Elsősorban láb/harisnyafétisesek véleménye érdekelne. Előfordult olyan, hogy amikor megláttatok egy számotokra izgató (harisnyás) női lábat, akkor teljesen annak hatása alá kerültetek, szinte "transzba" estetek, s megszűnt számotokra a külvilág? Tudtok ilyen példákat írni? Hogyan élitek meg az ilyen helyzeteket, mi van bennetek ilyenkor?

Privátban is nyugodtan lehet írni.

2019. júl. 17. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Ezt a sok beteget... honnan jön ez a sok agyamputált?
2019. júl. 17. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked volt?
2019. júl. 17. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es: igen, volt, ös kicsit ijesztő is volt, ezért szeretnék beszélni erről.
2019. júl. 17. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a másik oldalról ismerem az ilyen dolgokat, mivel lány vagyok, de ha akarsz beszélhetünk erről.
2019. júl. 17. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a mezítlábasság vonzó számomra ey nőnél, de ha átlátszó harisnyában és fehér papucsban van, az is "transzba ejtő" tud lenni.

Inkább nővel beszélgetnék erről.

2019. júl. 17. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, bár nekem harisnya nélkül tetszik jobban pl. a női comb, lábszár. Tényleg van az az érzés néha, hogy teljesen magával ragad a látvány és utána furán érzem magam egy ideig.
2019. júl. 18. 03:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémektöl már estek transzba páran, ami hizlalgatta az önbizalmamat rendesen. Viszont, nem sok mindenki kap rá lehetőséget, h a lábaimmal foglalkozhasson, azt ki kell érdemelni, valamint, ha a lábaimról van szó, én diktálom a szabályokat. A lábaimmal vagyok legjobban megelégedve, ezért nagy becsben tartom, és ha valaki ki is érdemli, h megkapja, csak olyan módon, h az van velük, amit én akarok, nem pedig, amit ő. Bármely más testrészemmel lehet, a lábaimmal nem. (Pl buliban is elöbb keverek le egyet, ha combomat tapizzák, mint a fenekemet...)Legalábbis pasinak. Néha viszont rámjön egy kis biszex hajlam, és van 1-2 csajszi, akiktől kifejezetten szeretem, ha a lábaimmal törődnek, és én is az övékkel. Teljesen más, ahogy egy másik nő érinti, mint ahogy egy pasi, főleg, ha nem bír magával, és elkezd durvulni, vagy olyam dolgokat csinálni, ami nem tetszik... Ráadásul a legtöbb pasi tök béna a gyakorlatban, siet, kapkod, nem időzik eleget 1-1 helyen, durván ér hozzám, főleg, ha még a harisnyám is tönkreteszi az eléggé le tud lombozni. Eddig csak egy olyan pasim volt, ki értette a dolgát, tudta mit-miért csinál, az kifejezetten tetszett, csak elég magsra tette a lécet. Csajokkal azért sokkal jobb, mivel sokkal finomabbak, kecsesebbek, magukból kiindulva tudják, hogy lenne jó, tudják mihez, hogy kell nyúlni, h jó legyen, igaz a harisnyát igyanúgy tönkreteszik, de nem azért, mert durvulnak, hanem mert beleakad pl a körme, vagy valami ékszer, ami velem is megesik néha, szóval járulékos veszteség. :)

Szóval összességében jól esik a tudat, h a labaim ezt váltják ki pasikból, esetleg csajokból, de ennyivel be is érem, nem kell, h történjen is velük valami a csodálaton kívül. És ebből csak nagyon nehezen engedek, főleg mióta rájöttem, h ez a hozzáállás tök jól szelektál, mert azok a pasik, akiket csak lábaim érdeklik, azok menjenek szépen tovább, csomó lány lesz, aki ezt megdja nekik. Én viszont esetleg csak hosszas ismerkedés után, amit ha ki tud várni a pasi, akkor valszeg nem csak ki akar élni rjtam dolgokat, hanem más miatt is érdeklem, így meg azért tök más a helyzet... Úgy vagyok vele, ha mar ennyire elterjedtek különböző fétisek, akkor meg kell próbálni előnyt kovácsolni belőlük....

2019. aug. 10. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!