Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinéztem egy nagymellű hirdetőt. Szerintetek ha csak mellszexre megyek, akkor fél órára vagy egy órára érdemesebb?
Még jó hogy fél órára mentem.
18:00-ra mentem és 18:14-kor már el is élveztem a mellei között. :D
Ráadasul még le is zuhanyoztam előtte.
Amúgy nagyon kedves volt. Lefeküdtem, elkezdett franciázni gumi nélkül. Utána levette a melltartót és elkezdte nekem huzgálni a farkam a melleivel. Valami isteni volt. Utána elfeküdt hanyatt, összeszorította a melleit aztán én dugtam mellbe. Így lett végem. Hatalmasat élveztem az isteni ciciktől. 🥰
Nem bántam meg, csak kicsit tovább is bírhattam volna. 😀
Na, akkor örülök, hogy egy jó élménnyel gazdagodtál!
:)
Esetleg írd meg az oldalán is, mert bár lehet hogy téged nem érdekelnek az értékelések, sokan (én is) még azokét is olvassuk akik elutasítják azokat és az alapján döntjük el, hogy megyünk e…
Szóval ha tényleg tetszett amit nyújtott, az valamennyit segíthet neki a jövőben ha írsz egy pozitív beszit.
15 ezer volt a fél óra. Kicsit beszélgettünk, aztán kb óra 20 fele eljöttem. Többnek tűnt az idő. Mikor ránéztem a telómon, meglepődtem. 😅
De akkor is megérte azokért a cicikért. Mikor ajtót nyitott, melltartó volt csak rajta, meg bugyi. Mikor megláttam az ajtóban a melltartóban a melleit, alig vártam, hogy közéjük tegyem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!