Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinéztem egy nagymellű hirdető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinéztem egy nagymellű hirdetőt. Szerintetek ha csak mellszexre megyek, akkor fél órára vagy egy órára érdemesebb?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 09:16
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nekem átlagos van, de teljesen mindegy, lehetne nagy is mert úgyis csak a cicije közé teszem, nem a punciba. 😀

Amúgy az értékeléseket a 70%-uk tiltja, de attól tapasztalataim szerint nem voltak rosszak a lányok mert soknál jártam már. Akinek van Viber & Whatsapp is, azok megbízhatóbbak mert ott is lehet velük dumálni, tehát komolyabban veszik a "melót".

2022. márc. 23. 21:57
 12/28 anonim ***** válasza:
Uhh de rendben vannak azok a mellek, hát nálam 2 percet tartana az akció :)))
2022. márc. 23. 21:58
 13/28 A kérdező kommentje:
Holnap fel is hívom, aztán megyek hozzá :)
2022. márc. 23. 21:59
 14/28 A kérdező kommentje:
Felhívtam a csajt, félórára megyek mert az 15 ezer, az egy óra meg 25 ezer és mellszexhez sokallom egy kicsit. Ma este megyek hozzá. 🥰
2022. márc. 24. 11:20
 15/28 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa árazás, nem jellemző ez a 67% különbség félóra és óra között, kevesebb szokott lenni, de igazság szerint így is az óra érné meg jobban… Hiszen 100%-al több időt kapnál, de kevesebb mint 100%-al fizetnél többet.

Persze csináld ahogy jónak látod, végülis ha neked elég egy 32 centis pizza, felesleges 48 centiset venned csak azért mert jobb az ár/érték aránya, ha nem tudod megenni…

De nekem spec az óra is ilyen 10 percnek szokott tűnni hirdetővel, olyankor nagyon gyorsan repül az idő… De nem vagyunk egyformák.

A csaj a hangja alapján amúgy normális?

Majd írd meg, hogy milyen volt, ha lehet…

2022. márc. 24. 13:11
 16/28 A kérdező kommentje:

Igen, normális volt. Az a baj, hogy most másra is kell a pénz és a 10 ezer különbség sokat számít most nekem. 😀

Mellszexért sokallom a 25 ezret, nem feltétlen az óra miatt, de én most csak azt szeretnék vele. Fél órában nem zuhanyzom le, hanem előtte itthon, hogy ne menjen vele az idő. 😀

Este 6 órára megyek, 18:00-18:30

2022. márc. 24. 13:17
 17/28 A kérdező kommentje:

1 órában is kb fél óra szokott lenni a szex mert a többi az beszélgetés, zuhanyzás stb.

Így most ezek kimaradnak, csak vetkőzés, mellszex, felöltözés. lesz. :)

2022. márc. 24. 13:18
 18/28 anonim ***** válasza:

#17.

Értem.

Nekem az 1 órában 5 perc szokott lenni a zuhanyzás, 5 perc a beszélgetés és kb. 50 perc a szex… Így vagy úgy, de valahogy “megoldom”, hogy sok legyen a szex.

Ha érzem, hogy fáradt vagyok, és nem menne második, akkor egyszerűen nem élvezek el… Csak a végén.

Ha pedig nagyon jó a csaj, akkor megy 2-3, de akár 4 élvezés is (ha engedik, de általában engedik). Élvezés után, ha tényleg jó a csaj akkor 1-2 perccel már újra áll.

Ez azért lehet, mert szinte csak hirdetőkkel szexelek és ritkán. Olyan évi 10-12 alkalommal, tehát ez a “képességem” még megmaradt szűz koromból.

2022. márc. 24. 13:23
 19/28 A kérdező kommentje:

Értem, nekem csak 1 élvezés szokott menni általában, de új csajnál mindig hamarabb élvezek el, mint olyannal, akivel már többször voltam. Így 1 óra kockázatos lenne. 😀

Főleg a cicik között, ami a fétisem. 😁

2022. márc. 24. 13:29
 20/28 A kérdező kommentje:
Majd este beszámolok róla itt, hogy milyen volt. :)
2022. márc. 24. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!