Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinéztem egy nagymellű hirdetőt. Szerintetek ha csak mellszexre megyek, akkor fél órára vagy egy órára érdemesebb?
Nekem átlagos van, de teljesen mindegy, lehetne nagy is mert úgyis csak a cicije közé teszem, nem a punciba. 😀
Amúgy az értékeléseket a 70%-uk tiltja, de attól tapasztalataim szerint nem voltak rosszak a lányok mert soknál jártam már. Akinek van Viber & Whatsapp is, azok megbízhatóbbak mert ott is lehet velük dumálni, tehát komolyabban veszik a "melót".
Kicsit furcsa árazás, nem jellemző ez a 67% különbség félóra és óra között, kevesebb szokott lenni, de igazság szerint így is az óra érné meg jobban… Hiszen 100%-al több időt kapnál, de kevesebb mint 100%-al fizetnél többet.
Persze csináld ahogy jónak látod, végülis ha neked elég egy 32 centis pizza, felesleges 48 centiset venned csak azért mert jobb az ár/érték aránya, ha nem tudod megenni…
De nekem spec az óra is ilyen 10 percnek szokott tűnni hirdetővel, olyankor nagyon gyorsan repül az idő… De nem vagyunk egyformák.
A csaj a hangja alapján amúgy normális?
Majd írd meg, hogy milyen volt, ha lehet…
Igen, normális volt. Az a baj, hogy most másra is kell a pénz és a 10 ezer különbség sokat számít most nekem. 😀
Mellszexért sokallom a 25 ezret, nem feltétlen az óra miatt, de én most csak azt szeretnék vele. Fél órában nem zuhanyzom le, hanem előtte itthon, hogy ne menjen vele az idő. 😀
Este 6 órára megyek, 18:00-18:30
1 órában is kb fél óra szokott lenni a szex mert a többi az beszélgetés, zuhanyzás stb.
Így most ezek kimaradnak, csak vetkőzés, mellszex, felöltözés. lesz. :)
#17.
Értem.
Nekem az 1 órában 5 perc szokott lenni a zuhanyzás, 5 perc a beszélgetés és kb. 50 perc a szex… Így vagy úgy, de valahogy “megoldom”, hogy sok legyen a szex.
Ha érzem, hogy fáradt vagyok, és nem menne második, akkor egyszerűen nem élvezek el… Csak a végén.
Ha pedig nagyon jó a csaj, akkor megy 2-3, de akár 4 élvezés is (ha engedik, de általában engedik). Élvezés után, ha tényleg jó a csaj akkor 1-2 perccel már újra áll.
Ez azért lehet, mert szinte csak hirdetőkkel szexelek és ritkán. Olyan évi 10-12 alkalommal, tehát ez a “képességem” még megmaradt szűz koromból.
Értem, nekem csak 1 élvezés szokott menni általában, de új csajnál mindig hamarabb élvezek el, mint olyannal, akivel már többször voltam. Így 1 óra kockázatos lenne. 😀
Főleg a cicik között, ami a fétisem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!