Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,kinyalnátok a pártok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,kinyalnátok a pártok fenekét ha megkérne rá?

Figyelt kérdés
Persze, tiszta borotvált férfi fenékről beszélek.
2022. márc. 23. 05:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

Milyen világot élünk… igen a válasz?

Uram isten…

2022. márc. 23. 09:13
 12/27 A kérdező kommentje:
Kinyaltan neki ma reggel élvezte nagyon, és én is igazából,szeritem a jó sexben nincs tabu. Köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 23. 09:20
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Párom nekem alaposan kinyalja, miután fürdés közben kimossa nekem. Nagyon élvezem.
2022. márc. 23. 09:24
 14/27 anonim ***** válasza:
74%
Büszke lehetsz magadra
2022. márc. 23. 09:24
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
“Nők” itt épp arról beszélgetnek hogy a nyelvüket rakják oda, ahol a végtermék kijön minden nap. Ez most valami párhuzamos világ?
2022. márc. 23. 09:34
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

15: nem, nem az. Köztudott tény, hogy az ánusz - lévén tele van idegvégződésekkel - mindenkinél érzékeny terület. És az emberek többségénél erős erogén zóna. Csak mivel sokan a gátlásaikból fakadóan sosem próbálják ki, így ezt nem tudják.

Ezzel persze semmi gond, ha valakinek ez kellemetlen, kényelmetlen, undi vagy bármi, ne csinálja. Akinek meg nem gond, az élvezze. Nem vagyunk egyformák, de ettől színes a világ.

2022. márc. 23. 09:49
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
Itt annyiról van szó 15, mint a legtöbb kérdésnél ebben a kategóriában. Pasik válaszolgatnak nőnek kiadva magukat. Itt ez a szint. És ha valaki azt meri állítani, hogy ez degradáló, és nem fog s'gglukat nyalni, az le van pontozva, meg prűd. A való életben a férfiak jelentős részének ez teljesebb tabu, egyáltalán nem elvárás.
2022. márc. 23. 10:55
 18/27 anonim ***** válasza:
8%
17: szerinted.
2022. márc. 23. 10:57
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
17, ennyire hihetetlen számodra ha egy nő olyat csinál ami a férfi partnere számára élvezetes? Én válaszoltam a kérdésre, hogy megcsinálnám, meg is csináltam már és én is nő vagyok. Egy férfi meri vállalni ha tetszik neki, ettől még nem lesz meleg.
2022. márc. 23. 11:31
 20/27 anonim ***** válasza:
52%
En ezt nem bírom felfogni komolyan
2022. márc. 23. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!