Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik egy 30 éves férfi, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 30 éves férfi, de elvileg nagyon kevés szexuális tapasztalattal rendelkezik. Mire számítsak, ha odajutunk, hogy lefekszünk?

Figyelt kérdés

Én elég tapasztalt vagyok szexuális téren, tudom, mikor mit akarok és mik az igényeim. Nem szűz a pasi, viszont kb. két kezén meg tudja számolni, hányszor szexelt életében (haverjától tudom ezt). Amit nem is értek, mert tök jóképű. Ez nem zavar engem, csak én meg mire számítsak, esetleg hogy segíthetem elő, hogy minél jobb legyen az aktus? Még nem feküdtünk le eddig. Szeretném, ha mindkettőnknek jó élmény lenne. Én nem szeretnék kapcsolatot, csak szexkapcsolatot. Köszönöm a válaszokat :)

25L

2022. márc. 22. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
ajtostul ront be j a házba, ha nem vagy nedves is feltolja a pinába!
2022. márc. 22. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Elsőre valszeg nem lesz túl nagy élmény (elsőre egy tapasztalttal sem feltétlenül az, amíg nincs meg az összhang), de ha türelmes vagy vele, és kommunikálni is tudtok, hogy kinek mi a jó, ki mit szeretne így, vagy úgy, vagy máshogyan, akkor egymásra tudjátok hangolni magatokat. Ja, és legfőképpen próbáld meghozni az önbizalmát! Ne szóld le mindenáron, ha esetleg ügyetlen valamiben, hanem dícsérd, amiben ügyes! A többi meg fejleszthető...
2022. márc. 23. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem a szex mennyiségétől függ, hogy valaki jó az ágyban vagy nem. Amikor elvesztettem a lány nem hitte el, hogy szűz voltam, mert jobb volt neki mint másokkal
2022. márc. 23. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Nincs összefüggés sem a kinézettel, sem a számokkal.

Miért beszéltél erről a haverjával?

2022. márc. 23. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Én minden héten mással veszítem el a szüzességem! /De vannak visszatérők is!/ Mindig elmondom hogy szűz vagyok, és amikor elrepítem őket a mennyekbe, akkor dicsérnek hogy szűz létemre milyen jól csinálom! :)
2022. márc. 23. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszado írta hogy miért kell ezt tulagyalni. Szerintem teljesen igaza van. 33 évesen bármilyen témáról is legyen szó amit túl kellett agyalni az sosem volt jó. Mulandó. Már nem is emlékszem rájuk. Ezek a dolgok, főleg ha tapasztalt 25 éves Nő vagy pontosan tudod hogy teljesen maguktól jönnek. Minden új kapcsolatban össze kell szokni. Akkor is ha valaki 1000 partnerrel volt korábban. Hiszen ami nektek jó az mindig egyedi. Szóval szerintem ha megvan a kémia sit back end relax and enjoy your flight.
2022. márc. 31. 00:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haverjával beszéltél, azt a srác is tudja. Helyzetelőnyben van!
2022. márc. 31. 06:00
 18/19 Kései Sirató ***** válasza:
A pasi is tudja, hogy csak a szexre kell neked?
2023. febr. 20. 09:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, mi lett, lefeküdtetek?
máj. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!