Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Megtennétek, hogy válaszo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Megtennétek, hogy válaszoltok? Mindenki válasza érdekel.

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Olvastam, hogy 40 év körül minden második férfit érint potenciazavar. Ezen kicsit elgondolkodtam. A kérdésem a következő:

Mondjuk lesz egy stabil kapcsolatom, és jól megy a szex. De ha 40 éves koromban vagy utána jelentkeznek (tudom, nem valószínű, de a szakportálok szerint az esély nagy) ezek a zavarok, akkor emiatt elhagyhat a nő? Tudom, nevetséges, de azóta azon kattogok, hogy emiatt végleg lenullázódhat egy kapcsolat?

2022. márc. 22. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
igen
2022. márc. 22. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a notol is fugg, lehet mar 30 evesen se fogod kurni, mert neki nincs igenye ra.. van aki melle meg mar most plusz pasit kene bevonni hogy kilegyen rendesen elegitve, annyira nagy etvagya van. sokmindentol fugg.
2022. márc. 22. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ne aggódj, a közös lakás majd összetart titeket.
2022. márc. 22. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Nyugdíjfolyósításon még nem gondolkoztál el? Ideje lenne! Aztán hogyan tovább? Öregek otthona vagy házi gondozás?
2022. márc. 22. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre ne görcsölj, mert akkor hamarosan potencia gondjaid lesznek. Én 50 éves vagyok, 16 éves korom óta cigizek, de a potenciámmal nincs gond. Ettől függetlenül, a dohányzást nem javaslom.
2022. márc. 22. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Akkor már valószínűleg van gyermek ami összetart,de szeretőt lehet ,hogy fog tartani.
2022. márc. 22. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is 25 éves koromban töprengtem el ezen a témán.

Emiatt le is raktam a cigit. Az itallal is ésszel bántam, mozogtam rendszeresen. Most 52 vagyok, és ugyan nem vagyok már annyira fickós, mint 25 éve, de még mindig több az igényem az együttlétre, mint a jóval fiatalabb feleségemnek. Szóval bőven van esélyed a szexre 40 felett is, ha nem csak a gép mögött ülsz, meg a fotelben. Terheld magad fizikailag, akkor nem tunyulsz el.

2022. márc. 22. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Atya-gatya, bocs de most 25 évesen tényleg ezen görcsölsz??? A sírhelyed nem akarod előre megváltani?

Bro' potenciazavara leginkább annak van aki egészségtelenül él, vagy mentális gondok vannak, esetleg egy beleszürkült, ellaposodott kapcsolatban nem tud otthon "teljesíteni". Egyébként meg ott a kék bogyó 😂

2022. márc. 22. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, van aki biztosan elhagyna ezért, de egy olyan nő aki tényleg szeret az nem. Te elhagynád a párodat/feleségedet mert önhibáján kívűl nem élhetnétek már olyan aktív szexuális életet mint előtte? Egy biztos, én nem.
2022. márc. 22. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezen majd ráérsz akkor gondolkodni amikor aktuális lesz! Addig élvezzed az életet. Amúgy meg, mindenre lesz már pirula és most is van.
2022. márc. 22. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!