Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megtennétek, hogy válaszoltok? Mindenki válasza érdekel.
25 éves vagyok. Olvastam, hogy 40 év körül minden második férfit érint potenciazavar. Ezen kicsit elgondolkodtam. A kérdésem a következő:
Mondjuk lesz egy stabil kapcsolatom, és jól megy a szex. De ha 40 éves koromban vagy utána jelentkeznek (tudom, nem valószínű, de a szakportálok szerint az esély nagy) ezek a zavarok, akkor emiatt elhagyhat a nő? Tudom, nevetséges, de azóta azon kattogok, hogy emiatt végleg lenullázódhat egy kapcsolat?
Én is 25 éves koromban töprengtem el ezen a témán.
Emiatt le is raktam a cigit. Az itallal is ésszel bántam, mozogtam rendszeresen. Most 52 vagyok, és ugyan nem vagyok már annyira fickós, mint 25 éve, de még mindig több az igényem az együttlétre, mint a jóval fiatalabb feleségemnek. Szóval bőven van esélyed a szexre 40 felett is, ha nem csak a gép mögött ülsz, meg a fotelben. Terheld magad fizikailag, akkor nem tunyulsz el.
Atya-gatya, bocs de most 25 évesen tényleg ezen görcsölsz??? A sírhelyed nem akarod előre megváltani?
Bro' potenciazavara leginkább annak van aki egészségtelenül él, vagy mentális gondok vannak, esetleg egy beleszürkült, ellaposodott kapcsolatban nem tud otthon "teljesíteni". Egyébként meg ott a kék bogyó 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!