Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok csókolózni a lánnyal miután beleélveztetek a szájába?
Az Én feleségem nem engedi, hogy a szájába élvezzek, így aztán elmarad ez a fajta csók a végén. Többször kértem már, de mindig nem a válasza.
Próbáltam már úgy is, hogy a mikor a puncijára élvezek, akkor még kinyalom Őt és utána próbálom megcsókolni, de akkor meg mindig elfordítja a fejét.
Miért ne?
Mindent lehet ami jó valamelyik félnek…
A feleségem le nyeli szóval csak utána megy a csók. De spriccel is így az én számba is bele élvez. Én is lenyelem egy részét ez után is mehet a csók.
Popsit is nyaltam már… az is jó volt mindkettőnknek. De volt popsi szex után a farkam az asszony szájában… elélveztem hamar lenyelte aztán jött a csók….
Ezért mondom a jó suex mocskos.
Nem a jó szex mocskos.. ti vagytok mocskosak :D ezek nélkül is lehet jó egy szex szerintem 26-os. De értem hogy érted.
27/f
28-as egyetértek.. sztem ez természetes.. de nyilván kinyalni nem fogom a szájából -.- hát figy ha a pároknak valami bejön együtt... csinálják! de sztem a legtöbb csaj kb előbb undorodna ilyen kéréstől mint a faszi :D
26/f
A szexben, mint 1000 más dologban az emberek nagyon különböznek.
Nem lehet belőle semmire következtetni. Így a gyakoros kérdések legtöbbje a szexualitás kategóriában teljesen értelmetlen. Gondoljatok arra, hogy a legtöbb kérdésre a kérdező nem válaszol többé. Így sajnos fontos részletek nem tudhatók. Ráadásul a válaszadók átlagéletkora, a kérdések szellemi színvonalát tekintve, nagy valószínűséggel bőven 18 év alatt van!
A "megdugnád?" kérdéseket azonnal törölni kellene!
Akiket kitesznek a kérdésekbe tisztes emberek, családanyák, tisztel/nem tisztelt politikusok, és általában egy hasonló gyerek anyja, mint az a szellemi toprongy, aki a kérdést kiírta!
A lényeg!
Sokan sokféleképpen ítélünk meg dolgokat!
Sokfélék vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!