Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok csókolózni a lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok csókolózni a lánnyal miután beleélveztetek a szájába?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem miért nem?

2022. márc. 21. 15:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
#10: itt csak te vagy gusztustalan. Milyen alapon várod el bárkitől, hogy megengedje hogy a szájában landoljon a saját cuccod, amitől te undorodsz? Szánalmas pojáca vagy.
2022. márc. 22. 08:10
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. márc. 31. 14:22
 23/38 anonim ***** válasza:
77%

Az Én feleségem nem engedi, hogy a szájába élvezzek, így aztán elmarad ez a fajta csók a végén. Többször kértem már, de mindig nem a válasza.

Próbáltam már úgy is, hogy a mikor a puncijára élvezek, akkor még kinyalom Őt és utána próbálom megcsókolni, de akkor meg mindig elfordítja a fejét.

2022. márc. 31. 16:57
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretembol
2022. márc. 31. 17:51
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
21-es mert a saját cuccát nem akkarja megszopkodni ettől ő szánalmas?? baromi rossz a mentalitásod!!
2022. márc. 31. 23:01
 26/38 anonim válasza:
70%

Miért ne?

Mindent lehet ami jó valamelyik félnek…

A feleségem le nyeli szóval csak utána megy a csók. De spriccel is így az én számba is bele élvez. Én is lenyelem egy részét ez után is mehet a csók.

Popsit is nyaltam már… az is jó volt mindkettőnknek. De volt popsi szex után a farkam az asszony szájában… elélveztem hamar lenyelte aztán jött a csók….

Ezért mondom a jó suex mocskos.

2022. ápr. 6. 12:10
 27/38 anonim ***** válasza:
80%

Nem a jó szex mocskos.. ti vagytok mocskosak :D ezek nélkül is lehet jó egy szex szerintem 26-os. De értem hogy érted.

27/f

2022. ápr. 6. 22:42
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom megengedi hogy a szájába menjek el, sőt még élvezi is, akkor a minimumnak érzem, hogy az aktus után csókolózok vele, nempedig kizavarom fogatmosni.
2022. máj. 27. 16:27
 29/38 anonim ***** válasza:
75%

28-as egyetértek.. sztem ez természetes.. de nyilván kinyalni nem fogom a szájából -.- hát figy ha a pároknak valami bejön együtt... csinálják! de sztem a legtöbb csaj kb előbb undorodna ilyen kéréstől mint a faszi :D

26/f

2022. máj. 27. 16:31
 30/38 anonim ***** válasza:
84%

A szexben, mint 1000 más dologban az emberek nagyon különböznek.

Nem lehet belőle semmire következtetni. Így a gyakoros kérdések legtöbbje a szexualitás kategóriában teljesen értelmetlen. Gondoljatok arra, hogy a legtöbb kérdésre a kérdező nem válaszol többé. Így sajnos fontos részletek nem tudhatók. Ráadásul a válaszadók átlagéletkora, a kérdések szellemi színvonalát tekintve, nagy valószínűséggel bőven 18 év alatt van!

A "megdugnád?" kérdéseket azonnal törölni kellene!

Akiket kitesznek a kérdésekbe tisztes emberek, családanyák, tisztel/nem tisztelt politikusok, és általában egy hasonló gyerek anyja, mint az a szellemi toprongy, aki a kérdést kiírta!

A lényeg!

Sokan sokféleképpen ítélünk meg dolgokat!

Sokfélék vagyunk!

2022. máj. 27. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!