Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiatalon ne akarj aszexuális lenni. Inkább sportolj, tanulj és szerezz jól fizető állást. Szublimáld a szexuális energiáid!
Antidepresszáns? No az pont jó. SSRI antidepresszánsok tartósan és őrökre is képesek megölni a nemi vágyat. Viszont ezzel az életed is tönkreteheted. Gyakorlatilag az egyik legszebb örömforrást szünteted meg az életedben. Nekem a párom szekunder aszexuális. Egészséges, nemi vággyal rendelkező emberként egy aszexuális mellett élni maga a pokol. Szex nélkül élni maga a pokol és éveket is érdemes várni rá. Úgyhogy ilyen fiatalként irány a kondi. Előbb , utóbb meg lesz a gyümölcse!
"irány a kondi."
Minek??? Olyan életmódot élek amiben nincs szükségem izmokra. Egész nap ülök a 4 fal között és gépezek, csak azért nem fogok kondiba járni hogy bejöjjek a lányoknak
Ja szoval most sajnaljunk.. ezert irtad ki a kerdest..
Gyenge ember vagy. Gyenge jellem.
Takarodj el dolgozni es eld az eletedet, ne a szuleid es foleg ne mi tartsunk el.
"a egész nap a gép előtt ülsz akkor meg pláne le kellene járnod valamit sportolni"
De mi értelme van ha úgyse mozdulok ki? Csak időpocsékolás lenne
Csalodj sokat
En úgy lettem aszex hogy csak visszautasitast kaptam mindig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!