Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetnék aszexuális? 19/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék aszexuális? 19/f

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 11:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Hát mégis sokan járnak hozzájuk, talán mert nincs kivel beszélgetniük. Ha nem segít, akkor keress mást, hátha valaki tud jó tanácsot adni. Én mondjuk pszichológus helyett mindig tartottam néhány barátot erre a célra, de hogy őszinte legyek nem értek semmit sem. Most már egy ideje úgy vagyok vele, hogy kezembe vettem a sorsom ilyen téren, önismeret, pszichológia, meditáció, jóga, ilyesmik, és elég látványos a javulás így, hogy magamat gyógyítom. Meg azt hiszem időben is jóval több kell erre, mint amit heti egy órából ki lehet hozni.
2022. márc. 22. 00:57
 22/36 anonim ***** válasza:

Ilyen fiatalon ne akarj aszexuális lenni. Inkább sportolj, tanulj és szerezz jól fizető állást. Szublimáld a szexuális energiáid!

Antidepresszáns? No az pont jó. SSRI antidepresszánsok tartósan és őrökre is képesek megölni a nemi vágyat. Viszont ezzel az életed is tönkreteheted. Gyakorlatilag az egyik legszebb örömforrást szünteted meg az életedben. Nekem a párom szekunder aszexuális. Egészséges, nemi vággyal rendelkező emberként egy aszexuális mellett élni maga a pokol. Szex nélkül élni maga a pokol és éveket is érdemes várni rá. Úgyhogy ilyen fiatalként irány a kondi. Előbb , utóbb meg lesz a gyümölcse!

2022. márc. 23. 13:14
 23/36 A kérdező kommentje:

"irány a kondi."

Minek??? Olyan életmódot élek amiben nincs szükségem izmokra. Egész nap ülök a 4 fal között és gépezek, csak azért nem fogok kondiba járni hogy bejöjjek a lányoknak

2022. márc. 23. 13:25
 24/36 anonim ***** válasza:

Ja szoval most sajnaljunk.. ezert irtad ki a kerdest..

Gyenge ember vagy. Gyenge jellem.

Takarodj el dolgozni es eld az eletedet, ne a szuleid es foleg ne mi tartsunk el.

2022. márc. 23. 14:28
 25/36 anonim ***** válasza:
" Egész nap ülök a 4 fal között és gépezek, csak azért nem fogok kondiba járni hogy bejöjjek a lányoknak" Kondiba nem csak azért kellene lejárnod ,hogy bejöjj a lányoknak. Ha egész nap a gép előtt ülsz akkor meg pláne le kellene járnod valamit sportolni mert teljesen eltunyulsz. Ráadásul jobban is fogod érezni magad. Persze ettől még gépezhetsz. Persze meggyőzni nem akarlak a te döntésed a te életed.
2022. márc. 23. 14:45
 26/36 A kérdező kommentje:

"a egész nap a gép előtt ülsz akkor meg pláne le kellene járnod valamit sportolni"

De mi értelme van ha úgyse mozdulok ki? Csak időpocsékolás lenne

2022. márc. 23. 15:17
 27/36 anonim ***** válasza:
Azért mert az egészséged látja a későbbiekben a kárát.
2022. márc. 23. 15:19
 28/36 A kérdező kommentje:
De én nem akarok kondiba járni
2022. márc. 23. 15:29
 29/36 anonim ***** válasza:
Otthon is végezhetsz edzéseket vagy bicikli , futás, foci. A lehetőségek végtelenek.
2022. márc. 23. 15:44
 30/36 anonim ***** válasza:

Csalodj sokat

En úgy lettem aszex hogy csak visszautasitast kaptam mindig

2022. márc. 23. 20:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!