Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek igényük van az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek igényük van az anál szexre? Lehet olvasni,hogy ugye fáj nem jó érzés stb. De mégis mi veszi rá ha nem akarja?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igényem nincsen rá, de nagy ritkán szoktam csinálni.
2022. márc. 20. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Anál szex alatt mit értünk?

A behatolás és az ujjazás eléggé fájna, de a popsi simogatás igenis jólesne...

N

2022. márc. 20. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem és igénylem.

Nem fáj egyáltalán ha nem csak hirtelen benyomja a farkát a pasi és nem rossz érzés. Orgazmusom is volt már így.

2022. márc. 20. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Majdnem minden nap használják a fenekemet
2022. márc. 20. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs igényem es nem szeretem, de el tudom viselni, ha a pasi nagyon akarja. Viszont csak akkor, ha cserébe nekem is lehetnek olyan kéréseim, amit alapjáraton nem tenne meg a partnerem. Valamit valamiért 😏
2022. márc. 20. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem,és igénylem .

Ha normális a partner és figyel rád,nem fáj.

Sosem fájt egyszer sem. Pedig mi nem használunk sikositot se óvszert (lehet fujjogni, nincs szükségem sikositora mikor alapjáraton elég nedves vagyok).

Képes vagyok többször élvezni.

Ha nem szeretném az anált,konyoroghetne nekem a párom akkor sem lennék benne. Csak azért mert valaki akarja nem kötelező nekem is akarnom,én még épphogy nem az a fajta vagyok aki csak azért tesz dolgokat H a masiknak jó legyen

2022. márc. 20. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Kimondottan igényem nincs rá, de nagyon szeretem én is, meg a párom is és nem szokott fájni. Kellően ellazít és óvatos, ezért mindig van orgazmusom análisan is.

21l

2022. márc. 21. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!