Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a férfiak a szőke és a barna hajra rákattanva? Nekem piros festett hajam van és kaptam már a hajam színe miatt vissza utasítást.
A vörös hajjal semmi bajom.
A piros meg gáz
Szerintem ezek a különféle harsány hajszínek a nőknél vagy nagyon fiatalon jön, mint gyermekkorban a lóőrület a kislányoknal, ugyanigy meghülyülnek, hogy tök okés a rózsaszín, kék, piros, sárga haj...amúgy nagyon nem az, ultra gáz!
Vagy idős korban hulyulnek vissza a nők a tini szintre és fogják a festéket és lazán a 60-as nő befesti kékre a haját.
Mindkét korosztalynal nagyon gáz.
Olyat nem fogsz találni, ami mindenkinek tetszik.
Az extrém színek pedig eleve szokatlanul hatnak, így többeknek lesz, akinek nem tetszik. (Mondjuk személy szerint odáig vagyok értük, főleg a kékért, meg a zöldért, de ez már az én személyes problémám. :D )
Igazából a szőkével meg a barnával pedig le is fedted a lakosság 90+ százalékát, ugyanis a vörös, illetve a tiszta fekete jóval ritkább. Bár én aki vörös, valamint fekete hajó lányokat/nőket ismerek, egyikük sem panaszkodik, hogy ne akadna pasi.
Egyébként pár napja még volt barátod. Akkor most miért is panaszkodsz?
A többi kérdésedből meg kiderül, hogy egy frusztrációkkal teli nőcske vagy, aki a saját problémáit szereti kisarkítani, és másokra vetíteni.
Inkább előbb nézz magadba, ismerd fel a problémák okait, és azokat próbáld orvosolni! A szélsőséges látásmódot pedig próbáld mellőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!