Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A woodman castingx oldalnak van ingyenes verziója?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 14:49
11/18 Dzsoki válasza:
Valóban,az ilyen általánosságoklkal,nem sokra mész. Egyébként,igaza van a 9-nek. Miért kellene megverni,meg hogy jön a hazafiság a megveréshez? Minden lány,saját akaratából megy válogatásra. Hol van ebben a Woodi felelőtlensége? Kovi,meg rendben van?
12/18 anonim válasza:
Ott hogy több ezer nő életét tette tönkre, sokan öngyilkosok is lettek. De ha nektek rendben van akkor dobjátok elé lányaitokat, én akkor is a verésre szavazok
13/18 anonim válasza:
Nem olvastam sehol olyat, hogy öngyilkosok lettek volna. Te hol olvastál ilyet? Ha valakit elolvasol, el is hiszed feltétlenül? Utánajártál vagy személyes ismertél valakit? Elég egyszerű a gondolkodásod, ez és a verekedés pedig nem sok észre vall.
Azok a lányok pontosan tudták, hogy fel vannak véve.
14/18 Dzsoki válasza:
Nem a Woodi csengetett be a lányokhoz,a lányok jelentkeztek szereplőválogatásra! Szigorúan,a betöltött 18.életkor után,írásos szerződéssel. Ettől még okozhat gondot,ha régebbi is a felvétel,hogy mit tett az ismerős lány. Ismételten kérdezem,mert arra nem kaptam választ,hogy a Kovi rendben van,a Woodi,meg nincs rendben? A több ezer,esetleg stimmelhet,ha a külföldieket is beleszámoljuk. Szóval,mit követett el,hogy többen is a verésre szavaztok?
15/18 anonim válasza:
14 csak provokál, nem kell neki válaszolni
16/18 A kérdező kommentje:
Továbbra is a producer ingyenesen elérhető összes anyaga érdekelne teljes terjedelemben, nem a fröcsögés.
2022. ápr. 12. 09:37
17/18 Dzsoki válasza:
Kérdező! Már régen megkaptad,több válaszolótól a választ. Egyébként értem,hogy sokan,miért bújnak az anonimitás mögé. Semmivel sem alátámasztott kijelentésre adtam egy tiszta,világos reagálást,válasz helyett,egy értelmezhetetlen reagálást kaptam. Tehát,nem az a provokáló,aki semmivel sem tudja bizonyítani azt,amit írt,hanem az aki érvekkel megcáfolja!!! Döbbenet!!!
18/18 A kérdező kommentje:
Itt tartanak a nai nevelések, generációs probléma.
Nem boldogultam a válaszokkal.
Privátban tudnátok linkelni az adott oldalakat?
2022. ápr. 12. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!