Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogja meg egy pasi a nő fenekét, ha tudja, hogy a nő úgysem fog vele lefeküdni?
Figyelt kérdés
Szóval ha a fogdosásnak nem lesz folytatása, akkor miért csinálják a pasik?
pl. először és utoljára találkoztak rövid időre
2022. márc. 18. 22:12
11/13 BohócKolbász válasza:
Ezt én is csináltam már. Tudtam hogy a lánynak van párja. De mégis olyan jól eldumcsiztunk és megértettük egymást. És bejött nekem külsőre is. Egyszerűen trükköztem és ölelést akartam tőle kérni. Ez volt az alibi, kissé bele is markoltam a fenekébe. Érekes módon nem háborodott fel. Ennél amúgy nem lett több. És nem ölelgetjük már egymást többé.
12/13 anonim válasza:
Hátha azért kap tőle egy nagy t*nrúgást.
13/13 Dzsoki válasza:
Akkor ezt még egyszer! Vélhetően azért csinálta,mert bízott benne,hogy lesz folytatás. Mármint,ott és akkor. Hiszen a kérdező is azt írta,hogy nem volt számára közömbös a pasi. A 10-es,talán még szemléletesebben írta le. Csatlakozom az írásához. Bár,egy Ferrarit még akkor is elvinném egy körre,ha egy megfizethető,max 20ezer forintot kellene fizetnem érte. Mármint a próbáért. Az egész autóért,meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!