Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásban vagy szexkapcsolatban ettől nem féltek?
A fene tudja, én imádom a szexet, az orált, bármikor. Jelenleg ráadásul hosszú ideje elhanyagolt is vagyok szexuálisan.
De ha valaki gumiban akarna lecopni, lehet kiraknám. Inkább 5x megmosom, tisztítom, de legalább az orál legyen természetes
Az ajakherpesz akkor fertőz, amikor tünete van (hólyag, seb, nedvedzés), mellesleg a herpeszvírus annyira gyakori és nem is nemi betegség, hogy a felnőtt lakosság 80%-ában ott pihen az idegdúcokon, s várja, hogy aktiválódjon. Valakinél havi egyszer, másnak 10 év alatt egyszer. Immunrendszer, életmód és egyéni érzékenység függvénye. Az csak úgy nem jön ki a nemi szerven, az egy másik típusa, de tény, hogy hólyagos szájjal átjuttatható a péniszre, puncira, de épeszű ember ilyenkor nem csinálja orálisan.
Én gyerekkoromban rengeteg ajakherpesszel küzdöttem, az egyik még el sem múlt, már jött az újabb, felnőttként évi kétszer, ha kijön, főleg stresszesebb időszakban, természetesen akkor nem csókolózok a partneremmel, és orális szex sincs részemről. Soha senkit nem fertőztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!