Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt ez ? Nem az egész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez ? Nem az egész testemet, de pl az arcizmaim nem működtek rendesen, nem tudtam gesztikulálni, mindkét szemem "tikkelt" elég erőteljesen és gyorsan, még ráadásul össze is húzódtak, mint egy kínainak (sosem volt még ilyen velem).

Figyelt kérdés

Szeretkeztem a barátnőmmel (még nagyon új a kapcsolat és ő azt szereti, ha "hangosan nyög a pasi is" :D) és mivel a kedvére akartam tenni, emiatt hangosabban vettem levegőt, ilyesmi, aztán egy idő után elkezdett kicsit rángatózni a bal szemem (nem tudtam, hogy miért van, de nemsokára élveztem is, gondoltam kibírom a végéig, aztán pihentetem a szemem vagy ilyesmi) aztán elég gyorsan elkezdett ilyen...fura érzés lenni a testemben.

Olyan pezsgő érzés volt, mintha zsibbadás kezd elmúlni, de szerencsére a végéhez értünk a szexnek.

A bnőmet csörgették telefonon, úgyhogy gyorsan kiszaladt felvenni (fontos hívást várt) én meg kimentem a mosdóba (mert elkezdett valami fura érzés lenni az arcomban, illetve a másik szemem is elkezdett tikkelni), és éreztem, hogy nem tudom rendesen mozgatni az arcizmaimat, olyan lett, mintha egész végig csücsöríteni akarnék és a szemem is összehúzódott ázsiai méretűre.

Nem értettem, hogy mi ez, aztám behúzta a kezeimet a györcs, de leginkább az ujjaimat, és olyan volt mintha sót akarnék szórni velük.

Érthetetlen volt.

Aztán kicsit zúgott a fülem, majd elkezdett sokkal jobban zúgni (de az kb olyan volt, mintha egy gyümölcslé elkezd forrni és ereszti ki a gőzt a flakonból, mielőtt felrobbanna az egész a fenébe.

Aztán elkezdtem keresgélni, hogy most ez mi ? Csak én hallom, vagy tényleg mindjárt robban valami ?

Aztán inkább visszafeküdtem az ágyba, a szemrángatózás még maradt 1-2 percig, mire visszajött a kedvesem, csak annyit látott az egészből, hogy rángatózik a szemem, a műsorról lemaradt :D

De amikor elmeséltem neki annyit mondott, hogy ezt ő váltotta ki belőlem xD

De kicsit fura volt, meg ijesztő is.

Szerintem amiatt volt, mert a számon vettem végig a levegőt, hogy tudjak neki "nyögni" xD

Nagyon jól érezte magát azt mondja, de engem meg összehúzott a görcs, zsibbadtam, szédültem, zúgott a fülem.

Egyszer volt már olyan, hogy az orvosi rendelőben meghallgattak a fülesükkel, és ők is azt kérték, hogy sóhajtozzak.

Na annyit sóhajtoztam, hogy elájultam a fenébe, majdnem lefejeltem a nyomtatót... :D

Még mellé kaptam egy szurit is, mert valami betegségem volt akkor, és bebeszélték nekem, hogy az oltás miatt van.

Azon kívül amiket leírtam, tud valaki mondani valamit ?

Járt már így hasonlóan valaki ?

Ez az arcizombénulás nagyon fura volt.

Nem tudtam rendesen mimikálni és ki sem tudtam nyitni nagyobbra a szemeimet.

Többet senki kedvéért nem fogok lihegni, nyöszögni, sóhajtozni xD

Amúgy lehetett volna ebből valami nagyobb bajom (mondjuk az elesésen kívül, ha annyira elszédülök, de az szerencsére nem volt)?

2022. márc. 18. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te talán szakorvos vagy?

Akárhogy is nézzük, az oxigénellátás lehetett a ludas, meg a vérnyomás. Egyiksem jo ha túl sok és az sem jó, ha kevés.

Azt viszont kétlem hogy szex közben alacsony lett volna a vérnyomás.

2022. márc. 19. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:

#11, nem, és óvakodtam bármilyen betegséget megemlíteni.

Ha viccelődni akarnék, azt írnám, hogy extrém testi arányok esetén szex közben leeshet a vérnyomás.

Olyat már nemegyszer hallottam, hogy különösen intenzív orgazmus alkalmával nőknél előfordul rüvid idejű, ájulás-féle kiesés.

2022. márc. 19. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!