Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szórakozóhelyen mi volt a maximum amit eddig engedtetek? Pl tánc közben a melleteket megfogni, esetleg feneketeket, vagy bugyiba nyúlni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 14:13
1/6 anonim válasza:
Engedem,hogy meghívjon a szórakozóhelyre,kifizesse a belépőmet.Kb ennyi.
2/6 anonim válasza:
Nem járok szórakozóhelyre, túl sok a kellemetlen alak. Házibuliban haveroknak bármit.
3/6 anonim válasza:
Volt màr hogy le is szoptam egy srácot ,22/l
4/6 anonim válasza:
Csóknál és fogdosásnál részegen sem többet.
5/6 anonim válasza:
Pasi vagyok, de szórakozóhelyen mit engednek... - attól függ bro' mennyire jössz be a csajnak, mennyire nyitott ÉS mennyit tudsz elérni nála. Van akinél csak dumcsit, van akinél tánc, van akinél csók/számcsere, meg van amikor ... - na azt 😂
6/6 anonim válasza:
Lassúztam fiúval és a fenekemet tapizta,de annyira szemtelenül,hogy már olyan helyre is tévedt a keze ahová nem kellett volna,én meg mérgemben jól rátapostam a lábára vegye már magát észre.Nem gondoltam volna róla,mert régóta ismerjük egymást,rendes fiúnak ismertem addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!