Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteróként miért menne bárki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként miért menne bárki is ilyesmibe bele?

Figyelt kérdés

Szóval én meleg vagyok és az egyik szexpartnerem mesélte, hogy őt a suliba zaklatták még régen. Pontosabban volt pár srác akik pl suli öltözőben orális szexre kényszerítették meg bántották. A kérdésem az, hogy egy heteró gimis srác miért tesz ilyet? Ha heteró hogy állt fel nekik?

A story hitelessége felől nincs kétségem, csak a miértet nem értem.

2022. márc. 18. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Hát falka szellem, kanosság, stb. Szerintem sok fura dolgot tesz az ember tiniként. Gondolom egy kitalálta a többi meg csatlakozott. Hogy heterók-e az jó kérdés. Simán lehet. ÉN vertem együtt gimibe a többiekkel. Mégis heteró vagyok. De ment a farok méregetés hogy kinek mekkora, stb. Szőrös-e már, sok jön-e, stb. Persze ez nekem általános sulis emlék. Gimibe már tabu volt az ilyesmi. Bár ennek ellenére is láttam pár osztálytárs farkát osztálykiránduláson mert részegen előkapta és elkezdte verni, stb.
2022. márc. 18. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Borsodba ez simán esélyes pl. Sőt más elmaradottabb részen is. Pesten én ezt kis eséllyel látom, hogy megtörténhet.
2022. márc. 18. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért szopatták mert biszexek vagy melegek, a hatalmukat akarták felette kifejezni és a hatalmat érezték azért állt fel nekik, nem a srácot találták szexinek. Kb úgy, mint akit felizgat a BDSM.
2022. márc. 18. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Kis esély van Pesten? Hát tévedsz. Kolis voltam Pesten és a szobatársaim sport tagozatosak és bocs hogy ezt mondom de primitívek. Volt egy alkalom amikor több sport tagozatos srác jött át. Ittak mert gólya buli volt. Elmentem fürdeni. Elvették a törcsim stb aztán kitalálták hogy akkor kapom csak vissza, ha felállítom a farkam. Aztán meg ha kiverem. Előttük kellett kivernem. Miért tették? Szivatásból. Heterók voltak? Igen. Mégis élvezték azt, hogy megaláznak. Szerencsére ez nem volt mindennapos de megtörtént. És 15 évesen nem mersz szólni... Én se tettem. Szóval én bármit el tudok képzelni sajnos.
2022. márc. 18. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
45%
Hát a kérdés érdekes. Én BDSM terén fiút is alázok. Heteró vagyok? IGEN! Az izgat benne hogy egy férfi olyat tesz meg amit én sose tennék. Főleg ha fiatal és izmosabb a srác akkor külön tetszik mert én vékony vagyok. És már tiniként is nagy szám volt és aláztam a többi srácot. :D
2022. márc. 18. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Erről a börtönbe is érdemes lenne érdeklődni :D Meg az intézetekben is. Sok heteró srác dug meg ott is fiúkat...
2022. márc. 18. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy egy heteró se mondja, hogy sose csinálna ilyet...
2022. márc. 18. 15:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az agressziónak, erőszaknak elég sok féle oka lehet - márpedig ez az volt. Itt nem a szexuális cselekmény volt a fő kifejeződés, az csak a megjelenítési formája a dolognak. Eléggé iq és eq nullásokra vall a hasonló cselekmény. Nem éppen gimnáziumi inkább intézetis meg börtön story.
2022. márc. 18. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
bárcsak megeröszakolna egy csapat hetero ...
2022. márc. 18. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Ezek az eroszaktevok látens biszexualisok akiket zavar hogy vonzodnak a ferfiakhoz es igy probaljak meg csillapitani a vágyukat hogy másokat megaláznak

Munkahelyen is volt ilyen hasonló

2022. márc. 18. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!